IniciHandbolL'Handbol Ampolla cau a la pista d'un aspirant a l'ascens

L’Handbol Ampolla cau a la pista d’un aspirant a l’ascens

Cardedeu i Ampolla van oferir un bon partit, demostrant el lloc que ocupen a la classificació, amb una versió del Cardedeu que no té res a veure al que va disputar a l’Ampolla al primer partit de lliga, amb una millora que el converteix en un seriós aspirant a l’ascens.

Començava el partit molt igualat, amb alternances al marcador, on el Cardedeu s’aprofitava de les errades del conjunt del Baix Ebre, ja que dels 8 primers gols, 5 eren al contraatac, propiciat per deficiències del rival, i que van obligar Agustí Calbet a demanar temps mort al minut 18 amb 8 a 6 al marcador, per ficar-hi remei. Tot i això, es va arribar al descans amb un 13 a 10.

A la segona part, les locals van sortir molt agressives en defensa, on l’àrbitre, tot i que va excloure amb 2 minuts a 4 jugadores, va estar permissiu amb l’equip local, assenyalant faltes i no donant continuïtat al joc. Al minut 15, la diferència era de 7 gols (22 a 15), però les jugadores de l’Ampolla no van abaixar els braços i van lluitar fins al final tot i les adversitats, aguantant la diferencia de 6 gols, al final 29 a 23, i pensant a recuperar el terreny perdut després de tornar de buit, dels dos últims desplaçaments.

El pròxim diumenge, a partir de dos quarts d’una del migdia, rebran en un partit importantíssim a l’Igualada, en un duel on es jugaran la continuïtat en el grup capdavanter.

CLUB HANDBOL CARDEDEU, 29 (13)
HC AMPOLLA, 23 (10)

Club Handbol Cardedeu: Martina, Roser, Belen, Sandra, Saioa, Sònia Dios, Olga, Sònia Solà, Alba, Carla.

HC Ampolla: Helena Pinyol (3 parades) i Lluïsa Hierro (3 parades); Yaiza Ferré (5), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Judit Calbet (3), Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza (1), Mireia Ferré (5), Andrea Garcia (3), Emma Vicente (4), Patri Cao.

Àrbitre: Ismael Pou Bonamusa. Targetes per a Sònia Solà (5′) i Carla (13′) de CH Cardedeu. Va excloure a Belén (48′), Sandra (29′) i Carla (3) (20′, 42′ i 49′) de les locals i a les visitants Mireia Ferré (28′), Andrea Garcia (40′) i Patri Cao (2) (21′ i 46′).

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la desena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: