IniciFutbolFutbol femeníEl Gandesa femení no pot revertir la mala dinàmica i cau a...

El Gandesa femení no pot revertir la mala dinàmica i cau a Canyelles (4-3)

Després de dos derrotes consecutives, aprofitant el pont de la Puríssima, davant el Vilanova i el Calafell, el Gandesa femení no va poder trencar la mala dinàmica en la visita a Canyelles en un partit on tot i arribar a empatar, sempre van anar a remolc del resultat i als darrers minuts encaixaven el definitiu 4 a 3.

No van entrar bé al partit les gandesanes, fet que sabien aprofitar les locals per a avançar-se al marcador aprofitant la desconnexió de les ebrenques, que es tornaven a desplaçar delmades per les baixes, amb tan sols un canvi a la banqueta. “Vam tenir molta precipitació en la circulació de la pilota i amb nombroses errades, amb el pitjor partit que hem disputat fins al moment” ens comentava el tècnic gandesà Jordi Calvo. Fruit d’aquestes imprecisions els hi costaven dos gols, que posaven el partit molt coll amunt abans del primers vint minuts de partit. No obstant això, de mica en mica equilibraven la situació i Janira feia el gol que els donava esperances abans del descans establint el 2 a 1 amb el qual es tancava la primera meitat.

Tot i això, a la represa les de la Terra Alta tornaven a evidenciar una falta d’intensitat notable que els representava de nou un gol matiner quan als deu minuts de la represa, tornaven a marcar les locals cobrant dos gols de marge a l’electrònic. Amb el 3-1, lluny d’enfonsar-se anímicament, el Gandesa va oferir una reacció culminant-ho amb l’empat a tres amb dos gols en la recta final, que li donaven expectatives de poder puntuar després de marcar dos gols pràcticament consecutius mitjançant Janira, que feia el segon gol particular, i Iuliana que retornaven la igualtat a falta de divuit minuts per a la conclusió. Però, quan el més difícil s’havia fet, que era equilibrar el duel, el desgast de les de la Terra Alta d’haver jugat entre setmana i les mancances de viatjar amb tan sols un canvi, va pesar a la recta final quan aconseguien el gol definitiu les locals a falta de tres minuts per acabar el partit.

Les de Calvo, que acumulen després d’aquest partit, tres derrotes de forma consecutiva, han caigut a la nova posició del grup i s’han vist superades pel Canyelles, per tres punts. Dissabte, viuran el darrer partit de l’any amb la visita del derbi ebrenc, davant la visita de l’Aldeana on les terraltines, que de ben segur recuperaran efectius, buscaran trencar la mala dinàmica per la qual atravessen.

CF CANYELLES, 4
CF GANDESA, 3

CF Canyelles: Natàlia, Marina, Zaira, Judith, Querat, Irene, Nerea, Ana, Olalla, Nahiara, Gonzálvez. També van jugar: Contreras, Sandra, Vero.

CF Gandesa: Aida, Iris, Laura, Paula, Sofia, Jazmin, Andrea Cuello, Gemma, Ariadna, Iuliana, Sara. També va jugar: Janira.

Àrbitre: Aiman Nouamadi Hiayda, de la delegació del Penedès-Garraf. Va amonestar a Nerea (42’), Contreras (42’), Vero (42’), l’entrenador Eduardo Gómez (42’) i al delegat Òscar Gómez (42’) del CF Canyelles i per a Paula (13’) del CF Gandesa.

Gols: 1-0, Ana (4’); 2-0, Judith (16’); 2-1, Janira (35’); 3-1, Olalla (55’); 3-2, Janira (70’); 3-3, Iuliana (72’); 4-3, Irene (87’).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la novena jornada del campionat de lliga, queda com podeu veure a la imatge inferior: