IniciPoliesportiuCiclismeDomini de Yaroslav Prosandeev de la PC Baix Ebre en la segona...

Domini de Yaroslav Prosandeev de la PC Baix Ebre en la segona prova de la Copa Miguel Manrubia

Cap de setmana de gran espectacle a l’obertura de la Copa Cadet Miguel Manrubia a la Comunitat Valenciana, on Yaroslav Prosandeev va conquistar la primera jornada de Teresa, Enrique Maranchón (Ikascola) va fer el mateix a Sant Joan de Moró mentre que la general de la competició és per al corredor del PC Baix Ebre amb 51 segons d’avantatge sobre Javier Cubillas (Electro Hiper Europa).

La prova de Teresa es va resoldre en una cavalcada en solitari de Prosandeev que va completar els 56,5 quilòmetres a una velocitat mitjana de 37 km/h i va avantatjar en 1 minut el grup principal on Eric Igual (Infinobres) i Leo Ucher (Autoviu Grup) van completar el pòdium.

La segona jornada a Sant Joan de Moró va tenir una avançada amb Enrique Maranchón (Ikascola) i Javier Cubillas (Electro Hiper Europa) que va anar al sarró del primer. A 11 segons va entrar el pilot liderat per Oscar Orts (Llopis) i on rodava un Prosandeev que manté el lideratge. Prosandeev lidera també la regularitat.

Setmana de descans per a la Copa Cadet Miguel Manrubia que afrontarà les dues properes proves el 15 d’abril a Altura i el 16 a la localitat d’Alqueries.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 10

Últimes notícies