IniciMotorMotociclismeJeremy Alcoba finalitza dissetè al Gran Premi d'Argentina de Moto 2

Jeremy Alcoba finalitza dissetè al Gran Premi d’Argentina de Moto 2

Jeremy Alcoba va entrar en dissetena posició, en la segona prova del Mundial de Moto 2, disputada en el mullat circuit de Termas de Rio Hondo d’Argentina. La carrera va estar marcada per les condicions climàtiques, amb la pluja colpejant el circuit, i provocant que només s’efectuaren 14 voltes.

El pilot de Jesús que no va poder repetir una posició en el top-10 com a Portugal, el seu rendiment va estar condicionat per un començament complicat. El pilot jesusenc va sortir des de la quinta fila, ocupant la vint-i-unena posició al final de la primera volta, a causa de la manca de confiança en aquestes difícils condicions.Es va recuperar i finalment va poder avançar algunes posicions, per acabar en dissetè lloc.

Tony Arbolino es va endur el primer triomf de la temporada després d’imposar-se a Alonso López i Jake Dixon. Aron Canet i Sergio García van completar el top 5 malgrat les penalitzacions. Acosta, va acabar dotzè i va perdre el primer lloc de la classificació general. El component de QJMotort Gresini reconeixia al finalitzar la prova, que no es va sentir a gust en el primer tram de la carrera.”Estava content amb la feina feta en condicions seques, però la carrera va estar mullada. Les primeres voltes realment em va costar trobar confiança, ja que mai no havia provat la configuració per mullat amb aquesta moto abans de la cursa, per la qual cosa les primeres voltes les vaig dedicar a trobar la sensació en aquestes condicions. La moto no estava malament, però haurem de treballar per fer un pas més en mullat”.

La classificació general està encapçalada pel pilot italià Tony Arbolino amb 41 punts, seguit d’Aron Canet amb 33 i Pedro Acosta amb 29. Jeremy Alcoba ocupa la catorzena posició amb 6 punts.

La tercera i pròxima cita del Mundial de Moto 2, serà el Gran Premi de les Amèriques (oficialment Red Bull Grand Prix of the Americas), que es disputarà el cap de setmana del 14 al 16 d’abril de 2023 al Circuit de les Amèriques , situat a la ciutat d’Austin, Texas (Estats Units).