IniciPoliesportiuCiclismeDomini dels components de la Penya Ciclista Baix Ebre al Memorial Mariano...

Domini dels components de la Penya Ciclista Baix Ebre al Memorial Mariano Cabrero

La Penya Ciclista Baix Ebre ha tingut un destacat protagonisme en el XXIV Memorial Mariano Cabrero, única prova junior, inclosa en el calendari aragonès, amb participació de 87 joves promeses del ciclisme de procedències diverses. La prova va estar marcada pel fort vent regnant, provocant molts abandonaments, amb només una trentena de ciclistes, travessant la meta.

La prova l’organitza el CC Oscense, i serveix per recordar la figura de Mariano Cabrero, membre del club que va morir durant una competició fa més de 25 anys.

Els russos de la Penya Ciclista Baix Ebre van ser els grans dominadors. Iiya Savekin i Daniil Kazakov no van donar cap mena d’opció a la resta de rivals. Van prendre aviat avantatge i van completar els 93 quilòmetres del recorregut, amb sortida i arribada al parc de les Onades d’Osca i pas per Pompenillo, Grañén -on es trobaven les metes volants- i Sangarrén, rodant junts fins a decidir-ho tot en una ajustada baralla final que es va emportar el que és campió d’Europa júnior de ciclisme a pista amb un temps de 2:21’20”. La tercera posició va ser per al britànic Taylor Churchill (Gsport Vatios), 2:33’16”.

En vint-i-unena posició va entrar Ivan Viladrich amb 2:43’35”, i en vint-i-novena, Ivan Rovira, 2:44’02”, per col·laborar amb el triomf per equips de la Penya Ciclista Baix Ebre.