IniciPoliesportiuEsgrimaDaniela Pinyol, or i Gerard Gonell bronze, al Campionat d'Espanya sub-23 a...

Daniela Pinyol, or i Gerard Gonell bronze, al Campionat d’Espanya sub-23 a Valladolid

La categoria sub-23 ha representat també un èxit per a la Sala Esgrima Amposta, amb la consecució de la medalla d’or de Daniela Pinyol i el bronze de Gerard Gonell, al Campionat d’Espanya en les categories sub-20 i sub-23, disputat el cap de setmana al pavelló de Canterac en la modalitat de l’espasa, i el sabre i floret al Barrio de las Delicias, escenari també de totes les finals.

La tiradora de l’equip ampostí, va pujar al més alt del podi, després de culminar una trajectòria molt complicada, amb duels molt ajustats. En la pole va superar a les sis rivals, i en la primera ronda, es va imposar per 11/10 a Lucia Vega (CE Las Rozas), en quarts de final per 15/13 a Belen Pedrosa (CE Cid Campeador de Burgos), en semifinals, 15/12 a Helena Linares (CE Cardenal Cisneros de Madrid), i en la final, 15/14 a Dana Raposo (CE Las Rozas).

Gerard Gonell, es va penjar el bronze, perdent en les semifinals davant Noe Bermejo (CE Valladolid), que després va aconseguir la medalla d’or, per un ajustat 15/14. El tirador de la  SE Amposta, va superar la pole amb victòria en les sis confrontacions, superant després a Iñigo Torres per 15/6 (CE Las Rozas) i en quarts de final a Mateo Urmeneta (CE Navarra), 15/7.

Els seus companys d’equip Aleix Jiménez i Antoni Pomchenko, van finalitzar en novena i vint-i-unena posició respectivament.