IniciPoliesportiuAtletismeDos medalles de bronze per a l'Atletisme Terres de l'Ebre al Campionat...

Dos medalles de bronze per a l’Atletisme Terres de l’Ebre al Campionat de Catalunya de relleus

L’Atletisme Terres de l’Ebre es va emportar dos medalles de bronze, del Campionat de Catalunya de relleus, disputat a l’Estadi Natàlia Rodríguez de Camp Clar a Tarragona, amb 22 curses, amb intervenció de tots els equips, en les categories sub-10 a sub-16, que van aconseguir la classificació final a la darrera prèvia a Castellar del Vallès fa dos setmanes.

La millor actuació per part de l’ATE, es va produir a la categoria sub-12, amb el tercer lloc del 4×60 metres llisos amb Laura Borràs, Carla Ferrando, Nina Valls i Paula Sintorres, invertint un temps de 35.51, només superades per l’Avinent Manresa amb 34.64, i el Cornellà At., 35.23. També es van penjar el bronze en la mateixa prova, els components de l’equip masculí, amb Yago Caloto, Roc Valls, Jan Lleixà i Ramon Castells, amb 35.17. La medalla d’or va ser per al Martorell AC, 34.65 i la plata del Cornellà At., amb 34.70. També va competir en la final l’equip de la UA Montsià, amb Gironí Fernández, Gerai Fosch, Axel  osch i Nil Salaet, que van patir una desqualificació.

També bona actuació dels representants de l’ATE en les finals del 4×60 sub-10, amb Marc Blanch, Edgar Espinós, Biel Ferré i Roger Segura, amb 40.40 i de 4×100 sub 16, amb Judit Albacar, Marta Eyong, Cinta Monclús i Griselda Ollé, amb 53.17, finalitzant els dos equips en una meritòria sexta plaça.

Van acabar en octau lloc, el 4×300 sub-16, amb Judit Albacar, Ainoa Caballé, Maria Eyong i Cinta Monclús, amb un temps de 3:09.86. L’equip de 3×600 sub-12, amb Ramon Castells, Jan Lleixà i Roc Valls, van finalitzar en onzena posició de la final amb 6:14.22.

Els components de la UA Montsià del 4×80 sub-14, amb Eros Alegre, Eliseo Bertomeu, Ruben Villar, Jan Queral, van ocupar el sext lloc de la seua semifinal amb 43.24, i en sub-16, el 4×100 de Lluna Marsal, Kimberly Olszewska, Martina Roig, Aroa Sanz, van ocupar la sèptima plaça de la seua semifinal amb 52.93.