IniciFutbol2ª CatalanaDos gols en tres minuts a la represa li donen al Perelló...

Dos gols en tres minuts a la represa li donen al Perelló la victòria en el parti de festes (2-0)

El Perelló es va imposar al Remolins-Bítem en el partit de Festes Majors de Sant Antoni de la localitat del Baix Ebre, cinquanta-tresena edició del trofeu Pere Felicidad, i va encadenar la segona victòria consecutiva al seu camp que els ha fet revifar a la classificació que els deixa a cinc punts de les places que donen lloc a la promoció d’ascens a final de temporada.

Alineació inicial del Perelló en el partit de Festes Majors. Foto: CE Perelló

L’encert golejador de l’equip de David Burgos a la segona meitat va desnivellar un duel on a la primera meitat el Remolins-Bítem va gaudir de les millors oportunitats per avançar-se. L’enfrontament era marcat pel migcampisme i la igualtat fins que al tram final van arribar dues ocasions on Nogales va exhibir-se amb dues aturades de molt mèrit. La primera en una falta lateral servida per Balada que s’enverinava i l’aturada felina del porter perellonenc evitava que la pilota acabés al fons de la xarxa. Minuts després era Aleix Chavarria qui provava fortuna amb una rematada exterior que li sortia massa centrada, i Nogales podia refusar a córner amb el puny.

A la represa el primer avís va tornar a ser per als de Jordi Vallés, que es mostraven negats de cara al gol en una acció que es va fabricar Balada i després de marxar de dos defensors a l’interior de la gran la pilota li quedava a l’esquerra, a la cama menys bona, i rematava excessivament desviat per sobre el travesser. La rèplica local era més efectiva. Arran d’un servei de banda davant les banquetes a favor dels visitants, la recuperació propiciava un contracop on Cristian Del Pozo després d’interceptar la pilota i marxar en la conducció de fins a quatre defensors visitants, filtrava la passada per a Didac que doblava per banda dreta i aquest feia la centrada al segon pal on el debutant Jordi López (que fins ara jugava al Jesús i Maria de la tercera catalana) rematava creuat lluny de l’abast del porter Reolid (49′). Tres minuts després en una internada per banda esquerra aquest cop, la centrada a l’àrea era rematada en primera instància per Andreu Mauri, deixant la pilota morta a l’interior de la gran per a que Jordi López rematés i Noguera podia refusar sobre la mateixa línia de gol en primera instància, però no ho podia fer en la segona acció quan Didac rematava per sota les cames del defensor visitant fent pujar el segon gol al marcador (52′). En tres minuts partit encaminat per als groc-i-negres. Minuts més tard tindria una gran ocasió per a fer el tercer quan Didac entrant per la dreta de l’àrea rematava dur i potent trobant la interposició del porter que amb els punys refusava el perill al primer pal. Tot i això, el Remolins-Bítem no li perdia la cara al partit i Aleix Chavarria va tenir una immillorable opció en el servei d’una falta que de nou Nogales en una gran intervenció refusava el perill al costat de la base del pal esquerre. Ho seguien intentant els de Jordi Vallés, però no tenien el seu dia en atac per poder superar a un Nogales incommensurable que refusava una nova rematada de Balada des de la línia de la frontal.

Podeu veure la classificació després de la quarta jornada de la segona volta del campionat de lliga de la segona catalana al subgrup 8B clicant la imatge inferior:

La propera jornada:

El Perelló, que ha encadenat dos victòries de forma consecutiva a casa, ha agafat aire i torna a somniar en lluitar per estar en la pugna de les tres primeres posicions rebrà un Tortosa que no es pot permetre el luxe d’ensopegar més. Els roig-i-blancs des de l’estrena de Gabri Amores a la banqueta han sumat tan sols un punt dels darrers sis de competició. Els tortosins, si no es volen complicar encara més en la lluita per la segona fase d’ascens (a hores d’ara cas de que l’Ampolla i la Sénia guanyin els dos partits pendents respecte als tortosins, els avançarien a la classificació i els deixarien fora de les tres primeres posicions), han de sumar la primera victòria de l’epata d’Amores a la banqueta. El partit està previst per diumenge a les 16 hores de la tarda amb arbitratge del col·legiat tarragoní Marc Lladó Aina amb David Tosas Aliaga i Óscar Punzano Olivé a les bandes.

Per la seva part el Remolins-Bítem que està a set punts del tercer lloc, tot i tenir en compte que té un partit pendent de recuperar davant el Móra la Nova, cremarà un dels darrers cartutxos per intentar lluitar per les tres primeres places visitant diumenge en el partit que tancarà la jornada a partir de les 18 hores de la tarda, el municipal Josep Otero per medir-se davant l’Ebre Escola Esportiva, un altre dels rivals que buscarà enganxar-se a n’aquesta lluita. Tot i això, la dinàmica dels dos equips equips en les darreres tres jornades és similar on han sumat un punt els tortosins, per cap els remolinencs-bitemeros. El duel serà dirigit per l’àrbitre del comitè tècnic de Tarragona Lluís Quero Batalla, amb Edison Macas Orellana i Pau Melich Aran com a jutges assistents.