IniciFutbolFutbol femeníPas enrera de la Rapitenca femení al Vendrell (4-2)

Pas enrera de la Rapitenca femení al Vendrell (4-2)

La Rapitenca femení es va veure sorprés per la eficàcia del Vendrell que amb dos gols en vuit minuts va decantar la confrontació al primer temps.

Dues pèrdues de pilota en zona de progressió a la zona ampla, van propiciar les dues accions dels gols vendrellencs en una passada horitzontal que tallaven i muntaven un contracop que acabava amb la pilota al fons de la xarxa mitjançant una acció d’Ariadna als tretze minuts de joc. Vuit minuts després una nova pèrdua de les rapitenques sortint des del darrera que interceptaven les vendrellenques a zona de tres quarts de camp va originar un nou contracop fitrat per a Jenifer que feia pujar el 2-0 al marcador als 21 minuts. A partir d’aquí les rapitenques ho van intentar, tot i no tenir el control de la confrontació, però si que van generar nombroses ocasions davant la incommensurable actuació de la portera local Laura que va evitar que les de Víctor Borja i Noèlia Ontañon puguessen retallar les diferències abans de marxar als vestidors al descans.

A la represa, quan només es portaven cinc minuts de joc Judit Forné semblava donar esperances al conjunt ebrenc fent el gol que ajustava les diferències al marcador. Però cinc minuts després a la sortida d’un córner, una jugada embolicada dins l’àrea després d’un seguit de rebots arribava al segon pal on Andrea feia el tercer (55′). A la recta final arribava la sentència local en una pilota en profunditat en la qual Ariadna guanyava l’esquena en velocitat i aprofitant que la portera rapitenca es quedava sota els pals acabava marcant i tancant el xoc amb el 4-1 a onze minuts del final. Amb el partit decidit, Judit Forné tornava a marcar per les rapitenques però ja no donava opció a la reacció (83′).

Ajornament del compromís de la Plana

La covid-19 va impedir que es disputés l’encontre entre la Plana femení i el Tarraco previst per a disputar-se a partir de dos quarts de vuit de la tarda de dissabte. Els casos positius que va comunicar l’equip tarragoní dissabte al matí a la Federació Catalana de Futbol, van provocar que l’estament federatiu li comuniqués a les planeres l’ajornament del compromís. Era un partit transcendental per a enganxar-se a la lluita per les posicions capdavanteres davant l’equip que el precedeix a la classificació com a quart classificat (amb tres punts més que les ebrenques). Ara les noies entrenades per Garcho, que ocupen la cinquena posició del grup amb 19 punts, restaran pendents de conèixer la nova data per disputar el partit, molt probablement per Setmana Santa.

Podeu veure la classificació actualitzada després de dotze jornades al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior:

La propera jornada:

La Rapitenca, que ocupa la sisena posició del grup amb 18 punts, rebrà aquesta mateixa setmana a l’estadi municipal de la Devesa al Nàstic de Tarragona. Les tarragonines, que són terceres a tres punts del líder, venen de perdre el segon partit de lliga davant precísament el conjunt reusenc que es va imposar per 1 a 2 al feu grana. El partit que es disputarà en horari matinal de diumenge a partir de tres quarts de dotze del migdia tindrà al col·legiat ebrenc Jamal Kennoudi com a àrbitre designat per aquesta confrontació.

Per la seva banda la següent sortida de la Plana representarà un desplaçament complicat al camp de l’actual líder de la classificació, la Fundació Base Reus, en un partit que pot confirmar la candidatura per disputar la primera posició del grup. Les reusenques, que són líders amb nou punts més que les ebrenques (amb un partit menys que tenen pendent d’aquesta setmana), comanden la taula amb un punt més que el Morell. El compromís es jugarà al municipal reusenc diumenge a partir de les 16 hores de la tarda.