IniciFutbol salaTot i el gol matiner el FS Amposta no pot sorpendre al...

Tot i el gol matiner el FS Amposta no pot sorpendre al segon classificat (1-6)

El FS Amposta, amb un equip de circumstàncies afectat per diversos casos positius de coronavirus, va caure derrotat pel segon classificat de la lliga, el Sicoris, que va remuntar el gol inicial dels de la capital del Montsià obra de Carlitos als nou minuts. Al descans aixecaven el marcador amb dos gols que ampliaven amb quatre més a la represa que li permet al conjunt lleidatà que manté la segona plaça d’ascens en una lluita aferrissada amb el Valls, que compta amb un punt menys (21) que els de la Terra Ferma.

El partit, tot i els condicionants arrancava bé per als locals que disposaven d’ocasions fins al gol de Carlitos. A partir d’aquí van tenir alguna ocasió més per ampliar la renda però no tenien la precisió necessària per a marcar el segon, fet que propiciava una contra ràpida dels lleidatans que establien l’empat a nou minuts del descans. El partit era parell i amb alternatives constants a les dues àrees, fins que a la recta final quan restaven tan sols tres minuts per a enfilar el camí de vestidors, una pilota en llarg a l’esquena de la defensa ampostina agafava descol·locada a la reraguarda dels de Víctor Romero que veien com el Sicoris mitjançant Boymy marcava el segon i capgirava l’electrònic donant-los un mínim avantatge en arribar a l’equador de la confrontació.

Després del pas per vestidors, els ampostins sortien amb la convicció d’intentar equilibrar la situació al marcador. Però un cop darrera l’altre les ocasions generades les perdonaven i amb una rematada llunyana de més de deu metres, arribava el tercer obra de Roger que marcava el segon en el compte particular i feia pujar el 1-3 (29′). Tot i això, no s’afonaven els locals que gaudien de les ocasions més clares, entre elles un doble penal que executava Carlitos, per a retallar les distàncies. Però arran d’una mala trancisió ofensiva de quatre contra dos, els lleidatans ho aprofitaven per segellar la sentència amb el quart mitjançant Gerard (31′). Amb el partit decidit i amb els ampostins jugant de cinc arribaven dos gols més dels de la Terra Ferma que ampliaven el tanteig definitiu amb gols de Dylan (34′) i Quim (36′).

Podeu veure clicant a la imatge immediatament inferior la classificació de la Divisió d’Honor al seu grup 3 després de dotze jornades del campionat de lliga:

La propera jornada:

Derbi d’urgències el que es produirà aquesta setmana (si la covid-19 no ho evita) entre l’AES la Sénia i el FS Amposta. Els seniencs, que no van poder jugar el passat cap de setmana a la pista del Lleida en un partit que ha estat fixat per la Federació per al proper dia 29 de gener, tornaran a disputar un partit de lliga després de disputar el darrer fa més d’un mes precísament on van encaixar la derrota davant la Sentiu (2-4). La inèrcia negativa de les darreres jornades l’han fet caure a la plaça de descens compensat amb 15 punts, tot i estar tan sols a quatre punts del quart classificat (el Cambrils Unió amb 19 punts) i tenint en compte que té un partit pendent de recuperar. Els ampostins per la seva part, continuen ocupant plaça de descens directe a cinc punts de la salvació amb 10 punts, després d’encadenar dues derrotes de forma consecutiva que han trencat la inèrcia positiva de tres partits consecutius sense perdre.

El partit a cara o creu es disputarà dissabte a partir de les 19 hores de la tarde al pavelló municipal seniencs amb arbitratge dels col·legiats de 2a divisió B, David Brull Marsal i Joan Solà Verdiell.