IniciPoliesportiuKarateDos podis per al Club Ten Chi Jin del Perelló al X...

Dos podis per al Club Ten Chi Jin del Perelló al X Trofeu de karate del Senshi Dojo

El Club Ten Chi Jin del Perelló continua afegint títols al seu palmarès en la recta final de la temporada de karate. El club perellonenc va competir en el X Trofeu del Senshi Dojo de Santa Perpètua de Mogoda, amb presència de 627 participants, pertanyents a 27 clubs diferents clubs, concretament, Club Francas, Nokachi, Stylo, Castañeda, Montmeló, Equip 4, Just, Kihon, Shingi Kai Cornellà, AE Can Deu, Escola Arts, Bosch Manresa, Hospitalet de l’Infant, Vila-seca, La Llagosta, CN Terrassa, Montornès, AS Putxet, Sinhus, Shikan Montcada, Shiho Wari, Asna, Ten Chi Jin Perelló, CK Ippon, Bages i Ridao.

La competició que tornava després de dos anys d’absència va comptar amb lluitadors de gran nivell, i per part del club perellonenc van destacar Alexandre Entwistle, medalla de plata en kumite juvenil, i Sergei Pascual, bronze en kata sènior. Annia Ivascu en kumite va perdre 3-1 en el combat per al tercer lloc, portant la iniciativa fins als últims 30 segons.

Cristina Pascual en kata cadet es va classificar entre les setze primeres d’un total de 42 competidores, mentre Marian Carausu va ocupar la quinta posició en kumite sènior taronja blau, i Àlex Draghici, en kumite sènior masculí va combatre a gran nivell, superant les dues primeres rondes i perdent en quarts de final quan dominava a dos segons per al final, en una acció per falta d’experiència. També va competir Eva Vasilache.