IniciHandbolDura derrota de l’Handbol Ampolla amb la Salle Montcada

Dura derrota de l’Handbol Ampolla amb la Salle Montcada

Els dos equips van començar el partit amb molt de respecte al seu rival, i fins al minut 15 (7-10), l’equip local va donar molta rèplica, mantenint les opcions de victòria, però després, la distància va anar creixent, arribant al descans amb un contundent 15-23.

A la segona part, les jugadores locals van sortir més endollades en defensa, i van poder rebaixar la diferència a 5 gols (23-28). Però en els minuts restants, va anar augmentant la diferència al marcador, fins a registrar un dur 32-49, en un partit amb predomini dels atacs, sobre les respectives defenses, i molta anotació.

La pròxima jornada el conjunt de l’Ampolla, jugarà el dissabte a les 19:15 hores, a la pista de l’Handbol Gavà “B”, un rival que compta amb sis punts.

HC AMPOLLA, 32
CH LA SALLE MONTCADA, 49

HC Ampolla: Lluisa Hierro (10 aturades), Maria Folgueras, Lidia Zaragoza (1), Yaiza Ferré (5), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (7), Judit Calbet (2), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza (4), Andrea Garcia (3), Patri Cao (5).

CH la Salle Montcada: Astrid Castillo, Mireia Heredia, Aida Pascual, Neus Pintor, Camila Sepúlveda, Clàudia Ureña, Mireia Sánchez, Lucia Fuentes, Ainhoa Otero, Ana Martínez, Noemí Martín, Andrea Navarro.

Àrbitre: Omar Kanoune Cañestro, va excloure a les locals Judit Calvet, Olímpia Colomines i Andrea Garcia, i a la visitant, Lucia Fuentes.

Podeu veure la classificació de la fase d’ascens a la lliga catalana sènior femení quan s’ha disputat la segona jornada, clicant a la imatge inferior: