IniciHandbolL'Handbol Ascó dona molta rèplica al líder

L’Handbol Ascó dona molta rèplica al líder

El CH Ascó ja descendit i amb els efectius justos, va donar molta rèplica al líder, mantenint inclús opcions de victòria fins als últims instants.

L’equip asconenc, tot i no fer una molt bona primera part, amb pocs encerts a porteria i desordre en atac, va arribar a la mitja part amb un marcador de 15-9.

A la segona part, després d’haver entés el plantejament del partit durant el temps de descans, van aconseguir plantar cara a les rivals, posicionant-se un punt per davant al marcador (18-19). En aquesta segona part es va veure més bona dinàmica d’equip, a més de les grans aturades de la portera. Tot i la derrota i la situació a la taula classificatòria, l’equip continua lluitant en les últimes jornades, per intentar acabar almenys amb bones sensacions. El dissabte rebran al CH Martorell a les 17 hores.

MUBAK BM LA ROCA ‘B’, 25 (15)
HANDBOL ASCÓ, 21 (9)

Mubak BM la Roca ‘B’: Alida Vicente, Emma Cabeza (5), Marina Vicente (5), Victòria Simian, Queralt Aulestia, Andrea Segura (2), Laura Heredia (2), Maria Valenti, Júlia Segura (4), Elsa Calabria, Carme Fachal (4), Clàudia Romero (3), Georgina Fortí.

Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Rípodas (7), Tània Marcos (2), Xènia Treig (4), Júlia Navarro (1), Marta Abella (3), Rosa Guiu (2), Aina Lasala (2).

Àrbitres: Jordi Ausas Busquets i Laura Martínez Marco, van excloure les locals, Laura Heredia i Clàudia Romero, i les visitants, Tania Marcos, Xènia Treig i Aina Lasala.

Parcials: 3-2 (5′); 7-4 (10′); 9-5 (15′); 11-6 (20′); 13-8 (25′); 15-9 (descans); 15-13 (35′); 18-16 (40′); 18-19 (45′); 21-19 (50′); 23-20 (55′); 25-21 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení després de la setena jornada de la fase de descens, clicant a la imatge inferior: