IniciFutbolFutbol BaseEdu Albacar crea un nou club de futbol base a les Terres...

Edu Albacar crea un nou club de futbol base a les Terres de l’Ebre

L’ex-jugador professional Edu Albacar i l’actual president del Jesús i Maria, Juan José Gilabert, han estat els impulsors d’un nou projecte futbolístic a les Terres de l’Ebre, batejat amb el nom de Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, un club de futbol base que ja ha estat registrat com a entitat i que començarà a competir la pròxima temporada.

Futbol Terres de l’Ebre pretén convertir-se en un club referent al territori per poder ajudar als joves jugadors a créixer cap al futbol d’elit. El projecte comptarà amb equips des de la categoria patufets fins la juvenil i inscriurà tres equips en les categories de futbol 7 i dos en les categories de futbol 11, una idea que va lligada a ser el més selectiu possible però a la vegada a la intenció de no perjudicar a altres equips del territori fent-se amb un gruix de jugadors elevat.

El nou club competirà a l’estadi de l’Aube de Jesús i Maria després d’un conveni d’afiliació signat amb l’entitat que presideix Juan José Gilabert. Tot i això, cada entitat tindrà la seua pròpia gestió esportiva i de recursos.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 78

Últimes notícies