IniciPoliesportiuCiclismeEdu Prades recupera les bones sensacions a la prova francesa del Tour...

Edu Prades recupera les bones sensacions a la prova francesa del Tour del Limousin

Eduard Prades està agafant la forma i recuperant les bones sensacions, després de la seua reaparició, al Tour de Polònia, tornant a la competició finalitzada l’obligada inactivitat, provocada per un virus que va desencadenar en una pneumònia, que el va deixar de baixa, després del Tour de Noruega, a partir de principis del mes de juny, en una etapa on es va perdre alguns compromisos, com el Campionat d’Espanya, Tour d’Eslovènia i la prova portuguesa de Torres Vedras.

Aquesta setmana ha tornat a competir com a cap de files del Caja Rural al Tour de Limosin, on s’ha imposat Àlex Aranburu (Movistar Team), 16:46’28. El ciclista canareu ha finalitzat en vint-i-unena posició a 2’41, com a tercer millor dels representants espanyols.

El ciclista canareu va acabar en onzena posició amb el mateix temps que el guanyador, en la primera etapa, de Verneuil-sur-Vienne a La Souterraine de 176,4 quilòmetres. També entre Le Grand Perigueuix Champcevinel i Ribérac de 184,7, quilòmetres va ser vint-i-dosé, de nou amb idèntic temps que el primer.

Va ocupar la setzena posició en la tercera a 2’41” del més ràpid, de Donzenac a Malemort de 181,7 quilòmetres, mentre en la quarta i última de Sain Laurent-sur-Gorre a Limoges de 174,8 quilòmetres, va tornar a estar molt actiu, entrant en el grup que va disputar l’esprint final, amb el sisé lloc.