IniciMotorCarles Juncosa s'adjudica el Trofeu de Festes Majors d'Amposta de la Copa...

Carles Juncosa s’adjudica el Trofeu de Festes Majors d’Amposta de la Copa Catalana Màster de ciclisme

Carles Juncosa (Rocauto Sport Team), es va imposar en el retorn de la prova de Festes Majors d’Amposta, superant en l’esprint a Enrique Molinero (CC Mompedal Castellón), Josep Oriola (RCB Motor Begues-Ibèrmica), i Albert Bañeres (CC Mont Bikes), els tres restants corredors que formaven el grup,que es van disputar el triomf final, entrant amb el mateix temps d’1:36’22”. A tres segons va entrar en quinta posició David López (CC Ratpenat), també màster-40, com els anteriors, per davant del pilot que van fer la seua aparició a la meta a 17 segons. El primer màster-30, va ser Gabriel Hernández (Acquabell-Grupo Nexta), en sexta posició, el primer màster-50, Felis Luengo (CC UT Skoda Zaratecno), i German Alonso (CC Nou Empordà Bikes), l’únic participant de màster-60.

La victòria per equips ha estat per al RCB Motor Begues-Ibèrmica, seguit en segon lloc amb la mateixa puntuació pel Rocauto Sport Team.

Un total de 65 ciclistes van finalitzar la prova, disputada al Parc l’Oriola i els seus voltants, que ha recuperat el club dels Joves Ciclistes d’Amposta. Ha estat la catorzena i penúltima prova puntuable per a la Copa Catalana Màster 30, abans de la disputa de Cursa Isaac Gálvez a Vilanova i la Geltrú, l’última programada al calendari de competició. En la carrera d’Amposta també han participat els màsters de 50 i 60.