IniciAtletismeCurses de MuntanyaEduard Barrios i Sandra Burgues primers en la Cursa de Sirga

Eduard Barrios i Sandra Burgues primers en la Cursa de Sirga

Eduard Barrios i Sandra Burgues van ser els més ràpids en efectuar el recorregut de l’onzena edició de la Cursa Camí de Sirga, sexta prova inclosa en calendari del Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, organitzada pel Club Esportiu Picossa, amb la col·laboració de l’ajuntament de Móra d’Ebre i l’Associació Excursionista La Picossa.

Al voltant dels 200 participants van prendre part en les diferents opcions de la prova, la cursa absoluta , amb un recorregut de 22,48 km i 1214 metres de desnivell, l’exprés de 15,93 quilòmetres, juvenil i cadet i marxa, 8,6, i infantil 4,22 i la nova kids per als més petits.

En la cursa absoluta el corredor de Puigpelat Eduard Barrios (Trops Sport), va entrar en primer lloc a la meta, invertint un temps de 2:27’48”, seguit en segon i tercer lloc per Mustapha Bayisid (UEC Tortosa), 2:40’04”, i Xavier Alanyà (AE Cara Nord), 2:48’07”. La primera femenina va ser Sandra Burgues (Trail Roquetes), amb un temps de 3:14’37”, ocupant el segon lloc Núria Florencio (CCE Serres del Mestral), 3:16’03”, i Sandra Vidiella (AE Cota 705), 3:30’54”.

En la cursa exprés, triomf de Jordi Julià, amb un registre d’1:56’30”, segona posició de Marc Brescolí (CE Trencacims), 1:58’19”, i Martí Comes, 1:59’03”. La primera femenina Ainara Galarzo (Trail CER La Sénia), 2:13’45”, segona Xènia Calzado 2:16’10”, i tercera, la reusenca Jessica Sánchez González 2:21’44”.

La pròxima i sèptima cita del Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, serà el 5 de juny, amb la Cursa de les Roques d’Orta de Sant Joan.