IniciPoliesportiuCiclismeEduard Prades ha tornat a l'activitat en el Tour de Polònia

Eduard Prades ha tornat a l’activitat en el Tour de Polònia

Eduard Prades ha entrat amb el mateix temps que el francés Arnau Démare, primer classificat en l’última etapa del Tour de Polònia, ocupant finalment el trenta-setè lloc de la general, a 2’36 del guanyador, el britànic Ethan Hayter (Ineos Grenadiers), que ha invertit un temps de 28:26’23”.

El ciclista canareu del Caja Rural-Seguros RGA, ha estat el segon classificat entre els representants espanyols, només superat per Pello Bilbao (Bahrain Victorious), que ha estat tercer a 18 segons del campió.

El Tour de Polònia s’ha disputat del 30 de juliol al 5 d’agost, de categoria World Tour, que ha constat de 7 etapes, amb un traçat amb oportunitats per a tota mena de corredors. La cursa va arrencar amb dues etapes favorables als homes ràpids a Lublin i Zamosc, seguidament amb dues etapes de muntanya seguides dilluns i dimarts, amb final enlaire a Przemysl i amb una llarga baixada fins a meta a Sanok. La cinquena etapa va ser la més llarga, amb més de 200 quilòmetres, amb cronoescalada de 15 quilòmetres de la sisena jornada, i la sèptima amb arribada a Cracovia.

L’equip Caja Rural-Seguros RGA va presentar una formació de set corredors amb Edu Prades al capdavant, el ciclista canareu va estar escortat per Iúri Leitão, Sergio Martín, Julen Amézqueta, Jefferson Cepeda, Aritz Bagües i Michal Schlegel.

Eduard Prades tornava a la competició després de l’obligada inactivitat, provocada per un virus que va desencadenar en una pneumònia, que el va deixar de baixa, després del Tour de Noruega, a partir de principis del mes de juny, en una etapa on es va perdre alguns compromisos, com el Campionat d’Espanya, Tour d’Eslovènia i la prova portuguesa de Torres Vedras.