IniciPoliesportiuCiclismeEduard Prades s’imposa en la Volta ao Alentejo a Portugal

Eduard Prades s’imposa en la Volta ao Alentejo a Portugal

Eduard Prades (Caja Rural-Assegurances RGA) va mantenir el primer lloc de la classificació general, en l’última etapa i es va adjudicar la 41a Volta ao Alentejo, en la que es va imposar a l’esprint, el seu company d’equip, el portuguès Iúri Leitão, finalitzat el recorregut de 187,9 km entre Nisa i Évora.

Caja Rural va certificar el seu domini a la Volta ao Alentejo, amb victòria en quatre de les cinc etapes, i va guanyar la prova per tercer any consecutiu. Eduard Prades va arribar en sisena posició, a quatre segons d’Iúri Leitão, i es va assegurar el títol definitiu.

El ciclista canareu ha finalitzat la prova amb un temps de 20: 22’ 56”, per davant del veneçolà Francisco Pañuela (Radio Popular-Paredes), a 4 segons, i porto-riqueny, Abner González (Efapel) a 6.

Eduard Prades s’havia situat líder de la classificació general, aconseguint la primera victòria de la temporada, en la penúltima etapa, en la repetjada final de Castelo de Vide.