IniciPoliesportiuHoquei PatinsLa derrota amb el FC Martinenc deixa a l’equip ampostí en la...

La derrota amb el FC Martinenc deixa a l’equip ampostí en la zona conflictiva de la classificació

El CHP Amposta no va competir al seu millor nivell, i va perdre per 4-1 a la pista del FC Martinenc. El conjunt local, més intents gairebé durant tot el partit, va estar més efectiu, mentre els ampostins no van tenir les idees clares en atac.

Durant el primer temps es van produir poques ocasions clares de perill, pero el conjunt local va marxar al descans amb un gol de renda, aconseguit en una acció bastant afortunada.

La situació es va complicar més a la segona part, quan el FC Martinenc va marcar el segon gol als 16 segons. Va intentar reaccionar l’equip ampostí, però sense arribar amb possibilitats de reduir diferències. Els locals als cinc minuts van marcar el tercer gol, i la possibilitat de puntuar es va complicar encara més per al conjunt dirigit per Robert Carles, que va recuperar opcions amb el gol d’Erill. No es va consumar la remuntada i el quart gol del conjunt barceloní, va certificar ja la seua victòria.

El CHP Amposta amb les tres derrotes consecutives a domicili, es situa en la zona conflictiva de la taula classificatòria, immers en la lluita per la permanència, en dècima posició amb 21 punts, prop dels equips que marquen els llocs de descens.

Després d’un cap de setmana sense competició, l’equip ampostí tornarà a l’activitat amb la disputa de la vint-i-quatrena jornada, el diumenge 7 d’abril, a la pista del CP Calafell, filial de l’equip de Parlem OK Lliga, que ocupa el tercer lloc de la classificació.

FC MARTINENC, 4
CHP AMPOSTA, 1

FC Martinenc: Hidalgo i Ros, porters Salvatierra, Angulo (1), Escola (1), Parramon, Gómez, Figuerola (1), Morán (1), González.

CHP Amposta: Pau Fernández, porter, Pau Esquerré, De Alfonso, Ferran Pons, Erill (1), Labernia, Josep Pons i Estudillo.

Arbritre: Aleix Gorina Bail.