IniciAtletismeRunning SèriesLa Cursa del Pont de Deltebre continua augmentant la xifra de participants.

La Cursa del Pont de Deltebre continua augmentant la xifra de participants.

El circuit de Running Sèries de les Terres de l’Ebre va arribar a la segona cita del seu calendari, amb la disputa de la Cursa del Pont de Deltebre, que continua millorant el seus registres de participació, En aquesta ocasió arribant a la xifra de 274 atletes que van prendre part, curiosament 132 en cadascuna de les dos modalitats.

Després de la Cursa Kids per als més petits, que van tenir tots medalla commemorativa, es va efectuar la sortida conjunta i escalonada dels 10 i 5 Km. Els participants van tenir avituallament líquid durant la cursa i també sòlid a l’arribada. Els primers 200 inscrits van rebre l’obsequi d’una camiseta oficial de la cursa.

Llorenç Sales, amb un temps de 32.41,l va ser el més ràpid en la carrera de 10 quilòmetres, entrant a continuació, David Garcia Rosales, 32.58, i Musa Sowe, 33.02. La primera femenina va ser Agnès Abella, 41.24, seguida d’Andrea Ruiz, 44.43 i Lydia Cachafeiro, 44.44.

En la distància de 5 quilòmetres, es va imposar Hugo Domínguez amb un temps de 16.47, amb segon lloc per a Àlex Nuñez, 17.14, i tercer Arnau Also, 18.01. Les tres primeres femenines van ser, Núria Chavarria, 21.28; Angelina Díaz, 21.54 i Queralt Casacuberta, 22.39.

La pròxima i tercera cita de la Running Sèries Terres de l’Ebre, serà el 14 d’abril, amb la disputa de la quinta edició de la Cursa Lo Caspolino de Móra d’Ebre, també amb les modalitats de 5 i 10 quilòmetres.