IniciPoliesportiuAtletismeJan Lleixà (ATE), dues medalles d’or i record del Campionat de Catalunya...

Jan Lleixà (ATE), dues medalles d’or i record del Campionat de Catalunya sub-12

Jan Lleixà va ser un dels protagonistes més destacats, del Campionat de Catalunya, que en les categories sub-12 i sub-14, van tancar la temporada a la Pista Coberta Carme Valero de Sabadell.

En la categoria sub-12, Jan Lleixa (Atletisme Terres de l’Ebre), es va imposar en les proves de 200 i 600 metres, millorant a més el rècord dels campionats. En els 200 amb un temps de 27.87, compartint podi amb Hugo Martos (CA Igualada),28.90, i Pere Mas (Muntanyenc Sant Cugat), 29.16. Va millorar el registre de Hugo Martos, que va aconseguir amb 28.66 el passat 16 de març. També es va penjar la medalla d’or en els 600 metres amb un temps d’1:43:62, nou rècord dels campionats, superant els 1:48.24, que ell mateix tenia des de el passat dia 16.

En la mateixa categoria, quart lloc per a Clàudia Triviño (ATE), en pes amb 7,03; Ander Masedo (CA Ascó) en els 2.000 metres, 7:03.0; Àlex Gilabert (UA Montsià) en pes, 8,19. En quinta posició, Jironi Fernández (UA Montsià) en llargada, 4,22, en sexta Lluis Álvarez (CA Ascó), en alçada, 1,24, Roc Valls (ATE), en els 60 tanques, 10.48, prova on Lluis Álvarez (CA Ascó), va ser octau, 10.64, la mateixa posició que va ocupar en la prova femenina, Alaitz Fernández (UA Montsià) amb 11.12, i novena per a Cinta Gas (ATE), en alçada, 1,15.

En sub-14, octava posició per a Paula Sintorres (ATE), en llargada, 4,55, i en els 60 metres tanques, 12.72. El seu company d’equip Ramon Castells, va finalitzar en novena de llargada, 4,43, i en onzena, Genis Sabaté (CA Ascó), en els 1000 metres amb 3:13.76.