IniciMotorMotociclismeJeremy Alcoba suma cinc punts al Gran Premi de Portugal

Jeremy Alcoba suma cinc punts al Gran Premi de Portugal

Jeremy Alcoba (Correos Prepago Yamaha VR 46 Màster), va finalitzar en onzena posició, en la segona prova del Mundial de Moto 2, disputada a l’Autòdrom Internacional do Algarve a Portimao, en un dels circuits més tècnics del calendari Moto GP, de 4590 metres amb la recta més llarga de 969 metres i la frenada a final de recta en un canvi de rasant que posa a prova als pilots, i compta amb 15 corbes.

El pilot jesusenc va finalitzar en dècima posició en la Q2, començant en la tercera fila de la pole, i va tenir una inici bastant complicat de carrera, perdent una posició, que aviat va recuperar, i desprès de dos girs, es va situar en novè lloc. El pilot jesusenc va protagonitzar una emocionant lluita amb el pilot Tony Arbolino per la sèptima posició, encara que finalment va ocupar l’onzena a 8.913 d’Arón Canet, que va ser el guanyador amb 36.03.95, seguit de l’estatunidenc Joe Roberts a 2.059 i Manu González a 2.610.

Jeremy Alcoba marxava de Portugal bastant disgustat “No estic satisfet amb la cursa. Puc dir que la corba 4 em va arruïnar el cap de setmana. Vaig perdre l’oportunitat de començar la cursa des de la segona fila a causa d’una infracció del límit de la pista en la classificació, i aquesta ha estat la corba on més he lluitat amb Arbolino. Els avançaments continus em van fer perdre temps i consumir els pneumàtics. Així que, per no perdre cap posició, n’he perdut quatre. No obstant, estic content perquè la moto estava bé fins que van caure els pneumàtics.
Podria haver lluitat per un top 6, però vaig acabar onzè. Me’n vaig a casa molest, però ho tornarem a provar a Amèrica, una pista que m’agrada. Treballarem molt des del primer dia i estic segur que podrem aconseguir un millor resultat”.

A la classificació general, Alcoba suma 11 punts, amb els 5 de Portugal i els 4 de Qatar en la prova inaugural, i ocupa la tretzena posició. Arón Canet amb 31 és el nou líder, seguit de Joe Roberts amb 29, i Manu González amb 27.

La pròxima i tercera cita del calendari, serà el 14 d’abril amb la disputa del GP de las Américas al circuit ubicat a Austin de l’estat de Texas.