IniciConsells esportiusEl Baix Ebre tanca el comarcal escolar d’escacs dels jocs esportius amb...

El Baix Ebre tanca el comarcal escolar d’escacs dels jocs esportius amb una alta participació

ESPORTS // La competició comarcal d’escacs dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre  va acabar dissabte passat amb una molt bona participació de prop de seixanta escaquistes inscrits. El Centre Cívic de Ferreries a Tortosa va ser l’escenari d’un campionat que va tenir diversos formats en funció el número d’inscrits a les respectives categories, des de prebenjamins, passant per benjamins, alevins, infantils i juvenils, totes en modalitat mixta i amb el suport tècnic del Club Escacs Tortosa. Durant aquesta última jornada, que com en l’anterior es van aplicar totes les mesures per evitar el risc  de contagi per la Covid-19, es va comptar amb la presència de Cinta Espuny, representat territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Antoni Gilabert, president del Consell Esportiu del Baix Ebre, i Ximo Martorell, regidor d’esports de l’Ajuntament de Tortosa.

Al finalitzar tots els participants van rebre una medalla commemorativa i un trofeu els tres primers de cada categoria i  que van ser els següents: 

Categoria Prebenjamí: 1. Pons Sancho (Club Escacs Peó Vuit), 2. Arnau Pinyol (Club Escacs Tortosa), 3. Quim Vidal (Club Escacs Tortosa). 

Categoria Benjamí: 1. Laia Fabregat (Club Escacs Tortosa), 2. Pau Navarro (Club Escacs Tortosa), 3. Alan Cesar (IE El Temple). 

Categoria Aleví: 1. Raul Flore (Club Escacs Tortosa), 2. Dídac Gaitan (Club Escacs Peó Vuit), 3. Biel González (Club Escacs Peó Vuit). 

Categoria Infantil: 1. Pol Rel (Club Escacs Tortosa), 2. David Ruiz (Club Escacs Tortosa), 3. Marc Cid (Club Escacs Tortosa).

 Categoria Juvenil: 1. Cesar Cervera (Club Escacs Tortosa).

La próxima cita serà la Trobada Territorial Terres de l’Ebre programada durant tres dissabtes del mes de maig.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies