IniciBàsquetTriomf del CB Rapitenc i Cantaires CB Tortosa, per continuar en les...

Triomf del CB Rapitenc i Cantaires CB Tortosa, per continuar en les posicions de privilegi

ESPORTS // El CB Rapitenc Bear Quimica i el Davima Cantaires CB Tortosa, van superar als seus respectius rivals en la quarta jornada de la Tercera Catalana.

El conjunt rapitenc es va imposar a domicili al CN Reus Ploms Salle per 77- 92, deixant pràcticament sentenciat el partit al descans, després d’una primera part amb molta efectivitat ofensiva, dominant els dos primers quarts per 22-25 i 14-28. arribant a la mitja part amb 36-53. A la segona part va baixar la intensitat dels rapitencs i es va igualar més el joc, finalitzant els dos quarts amb mínima avantatge dels reusencs per 20-19 i 21-20, però sense perillar mai la seua victòria. Pau Pastor amb 25 punts, va acabar també com el millor valorat dels rapitencs, que ara ocupen el segon lloc del grup 12 A, amb 7 punts, només superat pel CB Salou B, que ha guanyat tots els partits i és el rival de la pròxima jornada.

Al grup 12 B, l’equip tortosí va guanyar al Carme de Tarragona, L’equip tortosí amb molt d’equilibri en el seu joc i domini del rebot, va portar la iniciativa des de el principi del partit, encara que aconseguir importants avantatges en el marcador. Després dels dos primers parcials favorables als tortosins, es va arribar al descans amb 44-35, i en el tercer va augmentar la diferència set punts més, però en l’últim l’equip tortosí va ser molt superior, endossant al seu rival un clar 29-14, per acabar amb una contundent victòria 95-64.

Roger Pruñonosa va ser el més valorat del partit, anotant 24 punts amb 6 triples. Ara els tortosins comparteixen el primer lloc amb el Reus Deportiu amb 6 punts per davant de Montblanc i El Carme amb 2. El dissabte jugarà a la pista del CB Montblanc VGL.