IniciFutbolFutbol femeníEl Barça de Cortés i el gandesà Navarro, resol el tràmit i...

El Barça de Cortés i el gandesà Navarro, resol el tràmit i pensa ja en la tornada de Champions

GANDESA // Suma i segueix per al Barça Femení que va sumar la seua divuitena victòria a la competició domèstica on manté provisionalment el liderat amb set punts de marge davant el Llevant que ha resolt també el seu compromís d’aquesta jornada al camp de l’Eibar (0-2). El gol matiner d’Alexia (7′) i els de Jenni i Patri han confirmat la nova victòria blaugrana, que ara ja pensa en la tornada del Fortuna Hjørring danès on té ben encarrilada la eliminatòria després del 4-0 de l’anada al camp blaugrana. Un duel on a més s’ha pogut veure el cinquè debut d’una futbolista del filial amb Ari Mingueza com a protagonista.

El partit ha resultat molt travat al Viejo Vivero enfront un Santa Teresa que ha plantejat el partit molt defensivament. Tot i això en una de les seues primeres arribades a l’àrea les jugadores de Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro, han aconseguit marcar quan no s’havien complert ni deu minuts de partit. Patri travessant la medular tenia temps d’aixecar el cap i des del lateral dret fer una centrada cap a Jennifer Hermoso, que d’esquena dins l’àrea la treia de cara per a la incorporació d’Alexia Putellas que amb l’esquerra connectava una rematada creuada i rasa ajustada al pal des del vertex esquerre de l’àrea, que després de tocar al ferro acabava entrant i convertint-se en el primer gol del partit que desencallava la defensa numantina que havien plantejat les de Badajoz. Malgrat el gol, li ha costat trobar-se còmode al conjunt blaugrana que ha creat poc perill durant els primers quaranta-cinc minuts.

En la primera aproximació als dominis locals de la segona meitat, arribava el segon gol del conjunt de Cortés i Navarro. Tot i les protestes locals, que reclamaven falta sobre la portera en l’acció del remat de cap d’Hermoso, Yolanda Ramos ha topat amb la seua pròpia companya i li ha deixat franca la rematada a la màxima realitzadora blaugrana a la sortida d’un córner des l’esquerra de la porteria penjat per Melanie, quan encara no s’havia complert el primer minut de la segona meitat. Tot i així, el guió de partit no canviava durant la represa. Possessions molt llargues del conjunt blaugrana sense trobar la profunditat per desbordar. Avançava el partit i quan faltaven vint minuts per a tancar el partit, una genialitat de Patri Guijarro va certificar la sentència blaugrana. Una pilota endarrerida a la línia de mitjos després d’un intent atacant del Barça li arribava a Jenni que en veure avançada a la portera local, connectava una rematada des de gairebé trenta-cinc metres que sorprenia a Yolanda Ramos i es covertia en el 0-3 als 71′ de partit. Una genialitat! Amb aquest gol es tancava un partit pràctic del conjunt culer, on veien com la portera Sandra Paños es convertia en una espectadora de luxe sense haver d’intervenir durant tot el partit.

Divuitena victòria de les de Lluís Cortés i l’ebrenc Rafel Navarro que sumen els 54 punts en joc i ja toca pensar en el partit del dimecres a partir de les 15.55 hores de la tarda, on volen certificar el pas a quarts de final de la màxima competició internacional.