IniciBàsquetEl Bàsquet Amposta s'emporta el triomf del pavelló de Sant Pere i...

El Bàsquet Amposta s’emporta el triomf del pavelló de Sant Pere i Sant Pau

El Bàsquet Amposta va aconseguir superar a domicili a l’Asisa Sant Pere i Sant Pau per 57-67, en un partit on els ampostins van portar sempre la iniciativa en el marcador. En el primer quart va començar amb igualtat i poc encert ofensiu per part dels dos equips, encara que amb domini ampostí per 12-14. En el segon van millorar les prestacions en atac del Bàsquet Amposta amb un Pastor dominador amb 9 punts anotats en aquest quart, que van permetre als ampostins marxar al descans amb una bona renda de 9 punts (26-35). En el tercer quart els locals van tenir molts problemes per superar la defensa ampostina, anotant només 10 punts, afrontant l’Amposta l’últim quart amb una bona renda de 15 punts (36-51).

El Sant Pere i Sant Pau va començar l’últim quart molt entonat des de la línia de 6,75, anotant 4 triples, però obtenint la rèplica dels ampostins que també van encertar en quatre ocasions amb el llançament de tres punts. Tot i finalitzar l’últim quart amb avantatge local, el Bàsquet Amposta va saber gestionar la renda que portava per assegurar-se la victòria i situar-se en els primers llocs de la classificació.

En la pròxima jornada rebran el dissabte a les 18:15 hores al CB Constantí Green. L’equip ampostí va anar sempre a remolc encara que mantenint intactes les opcions de victòria. El partit va començar amb molta igualtat, successius empats fins al minut 5, on els visitants van aconseguir un parcial 2-12 després de l’empat a 8. El segon quart va tenir alternances en el joc, però l’equip de Torredembarra va mantenir la renda favorable, marxant al descans amb 28-35.

El tercer quart va resultar molt igualat, finalitzant amb dos punts favorables als locals, encara que el seu rival va continuar per davant al marcador. Ho va intentar el conjunt ampostí en l’últim quart, però sense poder rebaixar la renda desfavorable, que el Torredembarra va mantenir en els últims instants amb els llançaments des de la línia de tirs lliures.

En la pròxima i tercera jornada al grup 7 de la Tercera Catalana el Bàsquet Amposta jugarà diumenge a les 12:00 hores, al pavelló de Sant Pere i Sant Pau, davant l’Asisa Sant Pere i Sant Pau, que ha perdut els dos partits fins ara disputats.

ASISA SANT PERE I SANT PAU, 57 (26)
CB AMPOSTA, 67 (35)

Asisa Sant Pere i Sant Pau: Díaz (8), Neira (11), Garrido (7), Colini (8), Sergio Jiménez (4), cinc inicial, Roger Martínez (2), Moya (4), Castillo, Otero (4), Ruben Gómez (5), Menoyo (4). 25 faltes personals. 8 triples. 4/8 tirs lliures.

CB Amposta: Masdeu (4), Dasi, Castan, Pastor (21), Fortuño (5), cinc inicial, Biosca (8), Pueyo (2) Bianchin, El Idrissi (2), Marliere (14), Leyenda (2), Abella (9). 13 faltes personals. Cinc triples. 6/21 tirs lliures.

Àrbitres: Martin Babik i Ruben Ezequiel Bascetta.

Parcials: 12-14, 14-21, 10-16, 21-16.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la tercera jornada de la lliga, clicant la imatge adjunta: