IniciBàsquetEl Cantaires va mantenir opcions fins als últims instants a Lleida

El Cantaires va mantenir opcions fins als últims instants a Lleida

El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa va sortir derrotat en el seu desplaçament a Lleida davant el CB Secà Sant Pere, en un partit molt igualat, en el que va mantenir opcions de victòria fins als últims instants, però va acabar imposant-se l’encert dels lleidatans des de la línia de 6,75.

L’equip tortosí va dominar el primer quart amb una bona defensa, després dels dos triples incials d’Illa, per signar un esperançador 13-18. Al segon quart es va igualar el joc amb l’encert en els llançaments dels locals des de la línia de 6,75, amb quatre triples de nou amb Illa de protagonista, per arribar al descans amb una renda favorable al CB Secà Sant Pere de dos punts (33-31).

Va reaccionar l’equip tortosí a la segona part amb dos triples de Roger Pedret, agafant la iniciativa amb una avantatge que oscil·lava entre els dos i cinc punts, fins als darrers instants, en què els locals van remuntar per acabar el quart per davant (55-53). En l’últim quart els locals, de nou encertat en els llançaments triples, sempre van anar per davant amb mínimes diferències que van conservar davant un Cantaires que continua tenint problemes en el rebot.

CB SECÀ SANT PERE LLEIDA, 79 (33)
CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 75 (31)

CB Secà Sant Pere Lleida: Tomàs (10), Beguè (6), Illa (18), Santane (8), Guillem Pérez (6), cinc inicial, Sellart (11), Capdevila, Brescó (8), Vieira, Plana (7), Ricart (5).10 triples. 6/11 tirs lliures. 24 faltes personals, eliminat Brescó (40′)

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (6), Colomé (5), Luna (8), Antxon Hernández (15), Salvadó (2), cinc inicial, Martín (4), Mascarell (3), Faiges (2), Roger Pedret (17), Arnau Carles (12), Espinós (1). 16 faltes personals. 7 triples. 22/27 tirs lliures.

Àrbitres: Eric Ferran Mele i Joan Pla

Parcials: 13-18; 20-13; 22-22; 24-22

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la segona jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: