IniciBàsquetEl Bàsquet Amposta supera amb autoritat al Carme en la Tercera Catalana...

El Bàsquet Amposta supera amb autoritat al Carme en la Tercera Catalana femenina

El sènior femení del CB Amposta va portar la iniciativa gairebé tot el partit, sense donar opcions al conjunt del Carme.

Les jugadores locals van tenir moltes dificultats per superar la defensa ampostina, i tampoc podien neutralitzar la major eficàcia ofensiva del rival. El primer quart va finalitzar ja amb una bona renda visitant d’onze punts, que va augmentar al segon, fins a arribar al descans amb un contundent 21-42, doblant el Bàsquet Amposta al seu rival al marcador. En el tercer quart les jugadores locals, encara van tenir més problemes amb la defensa ampostina, finalitzant amb una màxima avantatge per al CB Amposta de 29 punts (27-56).

Amb tot decidit l’últim quart va ser d’autèntic tràmit, amb un equip ampostí menys endollat al partit, circumstància que van aprofitar les seues rivals, per maquillar el marcador, encara que sense tenir mai opcions de remuntar.

CB EL CARME, 44 (21)
CB AMPOSTA, 62 (42)

CB El Carme: Climent (5), Tara (5), Ardid (3), Canuto (10), Navarro (10), cinc inicial, Flix (4), Redondo (2), Cuaretero, Saray Jiménez, Sierra (5). 17 faltes personals, eliminada Flix (40’). Tres triples. 7/12 tirs lliures.

CB Amposta: Marsaudon (11), Pujol (7), Bustos (6), Mariné (9), Casajust (11), cinc inicial,  Olga Sánchez, Tomàs (3), Bosch, Maëlis (15). 11 faltes personals. Dos triples. 6/14 tirs lliures.

Àrbitre: Fernando Marcos Menzin

Parcials: 10-21, 11-21, 6-14, 17-6.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la novena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: