IniciFutbol2ª CatalanaEl Tortosa se sitúa tercer després de golejar al Remolins-Bítem (0-6)

El Tortosa se sitúa tercer després de golejar al Remolins-Bítem (0-6)

La recuperació del Tortosa es va evidenciar a Bítem amb un correctiu infligit als de Bítem, que encara no han pogut sumar cap victòria al grup i se’ls hi complica la situació de cara a la segona fase. Els tortosins, que busquen consolidar-se entre els candidats a l’ascens, conscients que no poden fallar en aquest segon tram de competició han sumat 10 dels darrers dotze punts i han anotat 17 gols en aquests quatre partits que els consolida com a l’equip màxim realitzador del grup amb 31 gols marcats i es situen en tercera posició del grup, superant per un major coeficient golejador a l’Ebre Escola que ahir diumenge no va passar de l’empat a zero davant el líder de la categoria, l’Aldeana, que aprofitant la segona ensopegada consecutiva de l’Ulldecona es poden situar liderant la taula en solitari.

El derbi de rivalitat local va tenir poca història, entre un conjunt roig-i-blanc que mira cap amunt i un Remolins-Bítem entregat sobretot a partir del primer gol visitant abans dels deu minuts, no oferint capacitat de rèplica davant la superioritat del conjunt de Jordi Fabregat que deixava el partit vist per sentència a l’inici de la represa quan Yassine feia el tercer gol pràcticament només sortir dels vestidors. Poc es va semblar a un conjunt que la setmana passada a la Santa Creu va merèixer quelcom més davant el Jesús Catalònia i no va tenir capacitat de resposta davant un conjunt tortosí que es mostrava infinitament superior i letal en les ocasions generades davant els dominis de Reolit. El Tortosa, va aconseguir trencar les estadístiques en un camp on mai havia guanyat.

El partit tot i presentar-se amb baixes significatives en l’onze titular, amb les tres absències de Dome i Rafa Llop, per acumulació de grogues i Genís Arrastraria, al qui el comitè de competició li ha imposat dos partits de suspensió després de la roja directa que va veure la setmana passada davant l’Ulldecona, que s’agreujaven per la baixa per lesió d’Ion Perelló. Tot i aquestes adversitats, els de Fabregat, que recuperaven per aquest partit a Marc Bernardo i Ibra, recuperats de les seues lesions i amb el debut de Moha aquesta mateixa setmana, van ficar fil a l’agulla en una canonada de Joan Gisbert abans dels deu minuts, incorporat a l’atac des del lateral, amb una rematada espectacular des de fora l’àrea que obria la llauna per als roig-i-blancs. A partir d’aquí, els visitants van controlar el partit i els locals no van poder intimidar, fins que Kebba (que porta 4 jornades consecutives marcant) afusellava per segona vegada la xarxa de la porteria local recollint la passada de la mort de Peque, amb que tancaven la primera meitat.

Només arrancar la segona part, als vint segons de la represa, Yassine donava el cop de gràcia després del servei inicial des del centre del camp que li valia per a marcar el 0-3 i més encara quan als nou minuts, Kebba es convertia en assistent en aquest cas i li donava en safata de plata cap a Pau Miralles per unflar més el marcador, aprofitant-se d’una greu errada defensiva local. Amb el partit encaminat, el Tortosa es dedicava a controlar el joc tot i algunes aproximacions dels locals durant els segons quaranta-cinc minuts dels de Subi, que tindrien a peus de Vilarroya una rematada que es perdia per sobre el travesser de la porta de Gerard (innèdit durant el transcurs de la primera part) i una acció d’Àngel davant el porter roig-i-blanc que refusava amb el cos als 78′. Però l’ocasió més clara per als de Bítem, la va disposar Anton, en un servei d’una pena màxima als 67′ on Gerard li endevinava l’acció i mantenia la seua porteria a zero per primer cop en aquesta temporada lluny del municipal Josep Otero. Kebir, amb una rematada d’aprop i Nabil, anticipant-se a l’acció dels defensors i el porter locals, tancaven el correctiu visitant.

Els tortosins se situen provisionalment tercers amb un coeficient de (+14) emparellat a punts amb l’Ebre Escola Esportiva (+8) i superant provisionalment a l’Ampolla per un punt, tenint en compte que han de disputar el partit pendent entre els ampolleros i l’Escola, que va quedar pendent la jornada passada.

UE REMOLINS-BÍTEM, 0
CD TORTOSA, 6

UE Remolins-Bítem: Reolid, Yassine (Andreu, 45′), Vilarroya, Brian, Rovira (Viña, 45′), Mica, Emili, Anton, Noguera (Gerard Franch, 59′), Toni Ondozábal (Àngel, 74′), Manu (Xexu, 45′).

CD Tortosa: Gerard, Gisbert, Manu, Roger, Arnau Beltran, Marc Bernardo, Ibra (Kabir, 64′), Peke (Pau Cardona, 72′), Kebba (Nabil, 55’), Yassine, Pau Miralles (Moha, 55′).

Àrbitre: Javier Crespo Garcia, amb Mauricio Sebastian Mutu i Daniel Redondo Vásquez de la delegació arbitral de Tarragona. Targetes per al local Brian (31′) i per al visitant Peke (20′).

Gols: 0-1, Gisbert (9’); 0-2, Kebba (38’); 0-3, Yassine (46’); 0-4, Pau Miralles (54’); 0-5, Kabir (68′); 0-6, Nabil (84′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se l’onzena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: