IniciPoliesportiuAtletismeEl bateà Adam Maijó, or als 3000 metres de l'estatal sub-23

El bateà Adam Maijó, or als 3000 metres de l’estatal sub-23

L’altela de Batea Adam Maijó (CA Adidas), es va proclamar campió d’Espanya, afegint una altra medalla d’or al seu palmarès, imposant-se en la final dels 3000 metres, del Campionat d’Espanya en pista coberta, disputat el cap de setmana a les instal·lacions de la ciutat andalusa d’Antequera, amb participació 428 atletes (221 masculins i 207 femenines), incloent-hi vuit campions a Salamanca 2022, i fins a cinc atletes internacionals absoluts, en una competició amb molt nivell.

En aquesta ocasió es van canviar les tornes en relació, al Campionat d’Espanya disputat el passat cap de setmana a Ortuella, on Miguel Àngel Martínez, va fer medalla d’or, Pol Oriach s’havia penjat a medalla de plata, i Maijó el bronze. L’atleta de Batea va pujar al més alt del podi, entrant, en primer lloc, a la meta, invertint un temps de 8:10’26”. Pol Oriach (CD Nike Running), va ser plata amb 8:11’35”, i bronze per a Miguel Àngel Martinez Chazarra (Playas de Castellón), 8:11’47”.

Marina Freixa (AA Catalunya), va disputar la final també la final dels 3000 metres. L’atleta de Corbera d’Ebre, va ocupar la novena posició, amb un temps de 10:02’02”. Les tres posicions del podi van ser per aquest ordre per a Iraia Mendia (Bilbao Atletismo), 9:37’50”, Maria Cedrón (Adas Cupa), 9:46’91, i Maria Nieves Campos (Playas de Castellón), 9:47’91”.