IniciBàsquetEl Cantaires cau a la Selva en un autèntic festival de triples

El Cantaires cau a la Selva en un autèntic festival de triples

El Cantaires Bàsquet Tortosa no va estar a un bon nivell en defensa, i va sortir derrotat de la pista del CB La Selva, en un partit, que va resultar un autèntic festival de triples, amb un total de 28, 14 per cadascun dels equips.

Els locals ja van començar molt endollats, i en el primer quart van anar sempre per davant en el marcador, encara que amb mínimes diferències, encaixant ja un total de 4 triples, encara que finalitzant només amb una renda en contra de 4 punts.

Es va mantenir la igualtat al segon quart, amb un equip tortosí més entonat en atac, anotant fins a 7 triples, que li van permetre remuntar per portar la iniciativa 33-36 a un minut per al descans, encara que els locals, amb l’encert des de la línia de tir lliure van recuperar l’avantatge, per marxar als vestidors amb un 38-36 favorable.

Al tercer quart va continuar l’encert tortosí des de la línia de 6,75, per recuperar la iniciativa i afrontar l’últim quart amb una mínima renda 55-56. La igualtat es va mantenir fins a l’últim minut, quan els locals van resoldre amb 3 punts de Ruiz amb un 2+1 i un triple de Carretero.

La pròxima jornada l’equip tortosí rep el dissabte a les 17:45, amb el Secà Sant Pere, un rival directe.

CB LA SELVA, 79 (38)
DAVIMA CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 75 (36)

CB la Selva: Roigé, Cortés (7), Carretero (17), Rincón, Ruiz (20), cinc inicial, Gorro, (19), Papasseit (4), Penas (12), Vila 17 faltes personals. Catorze triples. 15/19 tirs lliures

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (9), Lluís Bel (12), Montesó (17), Luna (12), Pruñonosa (2), cinc inicial, Mascarell (2), Roger Pedret (13), Arnau Carles (6), Espinós (2). 19 faltes personals, eliminats, Espinós (37′) i Arnau Carles (40′). Catorze triples. 5/11 tirs lliures

Àrbitres: Felip Jesús del Sol Morí i Ramon Paris Garcia.

Parcials: 18-14; 20-22; 17-20; 24-19.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la quinzena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: