IniciFutbolFutbol internacionalEl Bayamón FC del galerenc Delfí Ferreres es proclama campió de la...

El Bayamón FC del galerenc Delfí Ferreres es proclama campió de la Caribbean Club Shield

El Bayamón FC, dirigit pel tècnic de la Galera, Delfí Ferreres, es va coronar com el campió del CONCACAF Caribbean Club Shield, torneig que aglutina els campions de la majoria de les illes del Carib, després de derrotar en una emocionant final l’Inter Moengo Tapoe de Surinam per 2-1 a la pròrroga del partit disputat a l’Estadi Centreamericà de Mayagüez.

El Caribbean Club Shield, considerat el segon torneig més important de clubs de Centreamèrica, es va celebrar a la quarta edició, es va disputar del 15 al 24 d’abril per primera vegada a Puerto Rico, amb els partits repartits entre l’Estadi Juan Ramón Loubriel de Bayamón i el Centreamericà simultàniament.

David Villa que va tornar a Puerto Rico per treballar amb la seua acadèmia a Bayamón, va estar a la grada i va ser testimoni d’excepció del triomf de l’equip porto-riqueny, amb un gol a l’última jugada del partit, al minut 121, aconseguit per Jordi Ranera. Si hagués acabat empat el partit, el títol es decidiria en una tanda de penals. Però Ranera es va encarregar que no arribés a aquestes instàncies, marcant el segon gol al seu compte particular, ja que anteriorment, havia donat l’avantatge al Bayamón FC al minut 24.

Bayamón, fins i tot, va estar a prop d’emportar-se el triomf en el temps reglamentari, però Miquel Darson va anotar pels visitants al 89 per enviar el partit a temps extra. A la final havia accedit en derrotar en un emocionant partit, 3-2, el Jong Holland de Curaçao a l’Estadi Centreamericà José Figueroa Freyre de la Sultana de l’Oest.

Abans havia aconseguit la primera plaça del grup A on es va enfrontar als equips: Platinum FC (Santa Llúcia), Junior Stars FC (Saint Martin), South East FC (Dominica).

En el Grup B hi havia els equips del SV Real Rincón (Bonaire), SWA Sharks FC (Illes Turks i Caicos), AS Gosier (Guadalupe) i Jong Holland (Curazao), i al C, Esportiu Nacional (Aruba), Golden Lion FC (Martinica), i Inter Moengo (Suriname).