IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CH Amposta amb la permanència assegurada perd al camp del líder...

El CH Amposta amb la permanència assegurada perd al camp del líder CP Vilafranca

El CHP Amposta jugant per sota del seu nivell habitual, en un partit gairebé de tràmit amb la permanència a Segona Catalana assegurada, no va tenir gaires opcions a la pista del líder CP Vilafranca, on sempre va anar a remolc del filial del conjunt del Penedés. Els locals amb un equip jove van sortir més endollats al partit, i amb una major efectivitat es van situar amb un avantatge de dos gols. Va redir diferències Robert Carles, però el CP Vilafranca amb dos gols més va marxar amb una bona renda al descans, dominant per un clar 4-1.

A la segona part es va produir la reacció ampostina, i amb gols de Pau Estudillo i Robert Carles, es van situar a tan sols un gol i amb possibilitats de puntuar. El conjunt local no va donar marge a la sorpresa, situant de nou una còmoda avantatge de 6-3. Pau Estudillo va maquillar el resultat amb el definitiu 6-4.

El pròxim divendres comiat de la competició, on l’equip ampostí rebrà a les 21:45 hores al CP Riudebitlles.