IniciHandbolIntranscendent derrota del HC Perelló davant el Cooperativa Sant Boi B

Intranscendent derrota del HC Perelló davant el Cooperativa Sant Boi B

Derrota intranscendent de l’Handbol Perelló, que ja té assegurada la permanència de categoria. L’equip dirigit per Joan Curto no va tenir prou equilibri per a aspirar a puntuar al pavelló Pau Gasol de Sant Boi de Llobregat, davant un rival teòricament inferior. Al primer temps va funcionar la defensa perellonenca, però l’atac va ser poc fluid, arribant-se al descans amb avantatge local per 11-8. A la segona part va millorar l’equip perellonenc en l’aspecte ofensiu, però amb menys intensitat defensiva. L’equip local va gestionar bé la seua avantatge, i es va imposar per 27-22.

Després d’aquesta jornada l’Handbol Perelló ocupa el tercer lloc de la taula classificatòria amb un total de 21 punts, per darrere de la UE Sarrià amb 24 i Handbol Sant Cugat amb 21.

El pròxim dissabte tornen a desplaçar-se per jugar a les 16:00 hores a la pista de l’Handbol Banyoles.

HANDBOL COOPERATIVA SANT BOI, 27 (11)
HC PERELLÓ, 22 (8)

Handbol Cooperativa Sant Boi “B”: Ariadna Ruart, Marina Clemente, Lucia Vizuete, Clara Ramirez, Nerea Gómez, Nora Ruiz, Lucia Martínez, Patricia Infante, Ainhoa Crespo, Núria Díaz, Xènia Gómez, Aroa Cassu.
Handbol Club Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Núria Pérez, Noèlia Catalán, Montse Forner, Montserrat Moliné, Georgina Teruel i Ester Casanova.
Àrbitre: Ruben Gómez, va ensenyar targeta roja per part local a Nerea Gómez, i va excloure a Nora Ruiz i Ainhoa Crespo, i per les visitants, roja a Júlia Tort i exclusions de Noèlia Catalán i Montse Forner.

Podeu veure clicant la imatge la classificació de la fase d’ascens a 1a catalana femenina, clicant sobre la imatge inferior: