IniciBàsquetEl Bellvei supera al CB Amposta amb festival de triples

El Bellvei supera al CB Amposta amb festival de triples

El Bàsquet Amposta va tenir opcions per haver aconseguit la victòria a Bellvei, però l’equip local amb gran encert en el llançament exterior, sobretot més enllà de la línia de 6,75, van acabar per doblegar la resistència dels ampostins, destacant Vargas amb cinc triples i Herrera en quatre.

En el primer quart els visitants van anar per davant sempre en el marcador, encara que sempre amb mínimes avantatges. El segon va ser un autèntic festival de triples, cinc per part local i tres dels visitants, i el Bellvei va marxar als vestidors amb una renda de set punts 37-30. Molta igualtat de nou en el tercer, que finalitzava amb parcial favorable als ampostins per tan sols un punt.

En l’últim quart els atacs van superar a les respectives defenses, provocant una elevada anotació. Els locals van sortir molt inspirats i els sis triples anotats en aquest període, van acabar per ser determinants, juntament amb l’encert en la línia de tirs lliures en l’últim tram de partit.

CB BELLVEI, 84 (37)
CB AMPOSTA, 76 (30)

CB Bellvei: Ortega (11), Llorenç Sánchez (3), Pinar, Es Saidi (11), Herrera (26), cinc inicial, Vargas (25), Banach, Alcón, Cerezo (8), Cuscó. 25 faltes personals, eliminats, Cerezo (37′) i Es Saidi (40′). Quinze triples. 12/14 tirs lliures.

CB Amposta: Dasi (10), Hamza (2), Pastor (14), Fortuño (20), Leyenda (8), cinc inicial, Castan (6), Marliere (11), Gisbert (5), Abella. 15 faltes personals. Sis triples. 23/29 tirs lliures.

Àrbitres: Ruben Ezequel Bascetta i Andreu Ferrer del Arco

Parcials: 13-14, 24-16, 17-18, 30-28.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la desena jornada de la lliga, clicant la imatge adjunta: