IniciAtletismeCanicròsLa temporada ebrenca del canicros comença amb bones perspectives a la Ràpita

La temporada ebrenca del canicros comença amb bones perspectives a la Ràpita

Un total de 88 participants (76 en la cursa i 12 en la caminada), van prendre part en el Canicros de la Ràpita, organitzat pel Centre Excursionista la Foradada, juntament amb l’Ajuntament de la Ràpita, octava prova puntuable per al Circuit Català Popular de Canicross de la temporada 22-23, i la primera del circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre.

La prova amb sortida i arribada al Pavelló Municipal d’Esports de la Ràpita, va constar d’un recorregut de 9 quilòmetres, amb victòria d’Elan Cortada (CC Girona), amb Bugia, i un temps de 37’36”, primer dels participants sèniors, seguit en segon lloc per Lluis Planaguma (CE Olot), amb Menta, primer de la categoria de veterans, amb 42’03”, Carlos Gámez (Konsports), amb Yuki, segon veterà, 43’06”. La quarta posició, tercer veterà, primer ebrenc i participant local, va ser Josep Maria Garcia López (CE La Foradada), amb Maia, 44’07”, i quinta posició per al veterà del Lluçanés, Albert Traveria, amb Duna, 44’31”.

Aida Tugues (Xuxurras Team), amb Glük, va entrar en onzena posició, i primera femenina i sènior, amb un temps de 46’08”, seguida de Montse Conesa (Trailrodadunes), primera veterana amb Full, 48’10”; Mamen del Castillo (Corredors.cat), amb Nami, sènior, 54’28”, i la veterana Marina Von Podolsky (Xuxurras Team), amb Indie, 55’48” Espuma, 51’02”. Primer màster, Eduardo Hidalgo (CE Esparragera), amb Espuma, 51’02”.

La pròxima cita del Circuit Català Popular, serà el diumenge 11 de desembre, amb el Canibeach de Creixell, i pel que fa al calendari del Circuit de les Terres de l’Ebre, les següents programades al calendari, són el de l’Aldea el pròxim diumenge, i la resta el 2023, el 29 de gener, el de la UEC Tortosa-Alfara, i el 5 de març la prova d’Amposta.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 91

Últimes notícies