IniciAtletismeCanicròsNarcís Franch i Montse Conesa guanyadors del Canicròs d'Amposta

Narcís Franch i Montse Conesa guanyadors del Canicròs d’Amposta

L’octava edició del Canicross d’Amposta Temps de Terra, organitzat pel Club Montbike, cuarta prova del Circuit de Curses per Muntanya, que posa punt final a l’edició del 2022/23, que va comptar amb una participació de 45 competidors.

En el recorregut llarg de 6 quilòmetres i 180 metres de desnivell positiu, que va transcorre en la seu totalitat per pista i senders, es va imposar el perellonenc Narcís Franch ,amb un temps de 25’44, seguit en segon lloc per Norbert Llobera (Zuzen Adventur Team), 25’47, i tercer el rapitenc Andreu Castellà (Canicrossers de l’Ebre), 26’11. En quarta i quinta posició respectivament, el tortosí Dani Marin (BTT Montbike), 27’12, i l’ampostí Jordi Franch (Canicrossers de l’Ebre), 27’23.

Les primeres classificades femenines van ser Montse Conesa (Trail Roadrunners) 27’28; Aïda Tugues de Bellvis 28’34; la reusenca Andrea Szabova, 31’03; la rapitenca Cristina Tomàs (QUEKMS), 31’49, i Clara Bosch (Kiwoko), 32’32.

En la cursa curta de 3 quilòmetres, i 80 metres de desnivell positiu, tres primers llocs per a l’ampostí Francisco Javier Gutiérrez, 18’36 i Gabor Klöczl de Tivenys, 33’49.