IniciFutbol4ª CatalanaEl Benissanet remunta en el derbi i se situa en posicions de...

El Benissanet remunta en el derbi i se situa en posicions de promoció

El Benissanet després de moltes jornades sense estar-hi va poder recuperar plaça de promoció d’ascens després de remuntar davant el Ginestar. La reacció de les darreres jornades en què acumula tres victòries de forma consecutiva i en les cinc darreres jornades ha pogut sumar els tres punts en quatre compromisos, tan sols cedint contra pronòstic al municipal del Terrer davant la Galera, els han permès recuperar-se i superar al Sant Jaume a la classificació, en una lluita aferrissada per la promoció d’ascens.

Per al tècnic local, Ramon Grau, manifestava que va ser “una victòria treballadíssima, davant un gran equip que va segon a la classificació per alguna cosa. Un equip que és dels millors de la categoria, si no el millor per noms d’efectius que tenen a la plantilla. I sabíem que ens posarien les coses difícils, com així va ser. Però, per a natros se’ns presentava una oportunitat d’or per a reenganxar-nos a la lluita per la promoció d’ascens, tenint en compte que el Sant Jaume havia perdut. Crec que vam sortir molt ben posats al partit, generant arribades clares, entre les quals una rematada al pal. Ells, per la seua part, també van gaudir de les seues opcions, amb arribades clares i també estavellant una rematada al pal. Va ser una primera part dinàmica i atractiva per a l’espectador, que acabava amb 0-0, però que hagués pogut tenir moviments al marcador” apuntava Grau que a la represa “van sortir ells més ben posats que natros. Ens van guanyar en intensitat i cercaven el gol que els avancés al marcador, tenint en compte que sabien que l’Amposta ‘B’ havia guanyat el seu partit i la distància respecte al lideratge s’havia tornat a ampliar a sis punts. Fruit d’esta dinàmica, a falta d’un quart per al final, ells ens feien el gol que els avançava al marcador. Però, tot i fer-nos mal el gol rebut, vam reaccionar molt bé i al tram final podíem empatar en un desajust defensiu dels ginestarols que aprofitava Ricard amb una rematada creuada que ens servia per empatar el partit. Tres minuts després, arran d’un penal, podíem remuntar el marcador davant l’eufòria de la nombrosa afició que ens va fer costat en tot moment i que rubrica el fet que travessem per una molt bona dinàmica” reblava l’entrenador benissanetenc.

Va ser un partit molt bonic i equilibrat en tot moment en què els dos equips jugaven de tu a tu, on tots dos rivals vam tenir les nostres fases de domini altern, sobretot durant la primera meitat. El més just, hauria estat un empat. Però, llàstima que al final se’ns va escapar el duel arran d’un penal discutit, que baix el meu criteri no existia” comentava l’entrenador ginestarol Víctor Sabaté que afegia que “es va poder veure una primera meitat molt intensa i disputada amb ocasions alternes per ambdós equips on ells ens estavellaven una pilota al pal i natros teníem la millor oportunitat en un servei de falta on Youseff estava a punt de marcar, però Gallego va fer una gran intervenció evitant el gol i en la continuació de l’acció rematàvem fregant el pal. Vam disposar de més ocasions tant un com l’altre, però el marcador no es mouria al descans” valorava del que havia donat de si el primer període. “A la represa, vam fer un pas endavant i collàvem a la recerca del gol que ens avancés al marcador. Vam tenir-les, fins que una rematada de Pepe al tram final, desviada per un defensor acabava entrant i ens posava per davant al marcador. Ells van refer-se i van buscar el gol que els arribava fruit d’un desajust nostre defensiu i que establia un empat que fins aleshores era just. La jugada conflictiva, arribava tres minuts després quan una jugada molt discutida en la qual el jugador local es tirava a sobre del nostre defensor, va ser considerada per l’àrbitre com a penal, que Barru no va desaprofitar. Tot i això, molt content pel partit realitzat pels meus jugadors en una gran confrontació, amb un gran ambient de futbol i ara ens tocarà refer-nos davant l’Amposta B” apuntava Sabaté.

CE BENISSANET, 2
CE GINESTAR, 1

CE Benissanet: Gallego, Vidal, Vernet, Quim Ripoll, Ricard, Àlex Clúa, Barri, Barru, Assane, Mompo, Soriano. També va jugar: Treig, Guillem (p.s.), Ciurana, Gerard, Mountassir, Calanda, Jacob.

CE Ginestar: Nico, Robles, Marcel, Albert, Terrats, Serra, Aleix, Pinxo, Youssef, Magí, Nil. També van jugar: Usach, Quim (p.s.), Tití, Pepe, Álex Bultó, Torà, Bernat.

Àrbitre: Outman Senhaji Ahrouch del comitè tècnic arbitral de les Terres de l’Ebre. Targetes per a Ricard (58′), Barri (70′) i Soriano (89′) dels benissanetencs i per a Pepe (58′), Serra (67′), Magí (86′), Tití (86′), Terrats (88′) i Albert (89′) dels ginestarols. Roja directa al visitant Usach (amb el partit finalitzat).

Gols: 0-1, Ricard (p.p.) (72′); 1-1, Treig (84′); 2-1, Barru (p) (88′).

Podeu veure la classificació al grup trentè de la quarta catalana després de la vint-i-dosena jornada de lliga, clicant la imatge inferior: