IniciFutbol2ª CatalanaEl Camarles, a una sola victòria d'aconseguir la permanència matemàtica

El Camarles, a una sola victòria d’aconseguir la permanència matemàtica

Amb la golejada davant el coer del grup i màxim candidat al descens de categoria, el Bonavista, el CF Camarles va fer un pas de gegant per a certificar virtualment la seva salvació a la categoria, de cara a la temporada vinent. Li fa falta tan sols una victòria per a segellar-ho, la que podria aconseguir aquesta setmana vinent en l’inici de la segona volta davant el Montblanc, que al partit inaugural d’aquesta decisiva fase ja va caure derrotat per un contundent 0-3 davant els d’Alberto López.

Tot el partit el vam tenir controlat de principi al final i era qüestió d’aconseguir trencar la confrontació davant un rival que arribava a n’aquest compromís en 0 punts a la classificació i aquest aspecte precísament i que ens vam avançar amb gol d’Eric en la primera arribada clara de perill, ens va provocar un excés de relaxació” ens comentava el tècnic camarlenc que afegia que “ells ho van saber aprofitar en una badada defensiva nostra a la sortida d’un córner per empatar al quart d’hora de joc. Això els hi va fer agafar confiança i la primera part ells ben plantats defensivament els permetia ficar-nos en dificultats” ens deia López. “Tot i això li tornem a donar un cop d’efecte abans d’enfilar el camí dels vestidors al descans, quan en una contra per banda dreta Povero en una centrada-xut sorprenia i ens tornava a ficar en avantatge al marcador“.

Al descans vam parlar que teníem que pujar la intensitat i donar-li més ritme a la circulació de pilota i sobretot la intensitat en guanyar els duels en pilotes dividides que al primer temps ens superaven en aquest aspecte. Aquest aspecte i els canvis que vam realitzar ens van donar un plus i vam mantenir un ritme molt alt que ens permetia obrir distàncies al marcador fins a aconseguir la golejada definitiva” ens apuntava l’entrenador dels del Pla de Barra. En cinc minuts, del 56′ al 61′, arribaven tres gols dels camarlencs que posaven de manifest la superioritat dels del Baix Ebre que marcaven per mitjà d’Allan (2), Víctor Reales i tancava el correctiu Aleix Céspedes (87′) disposant de més ocasions com per haver assolit una golejada més autoritària. “Felicitar als meus homes perquè teníem més a perdre que a guanyar en aquest compromís i ho vam saber interpretar a la perfecció i establint un resultat molt cómode que ens apropa a una victòria del nostre objectiu” sentenciava Alberto López.

Podeu veure la classificació després de la jornada que tancava la primera volta al grup de permanència 8.4 a segona catalana, clicant la imatge inferior:

La propera jornada:

El Montblanc serà el rival de torn en un partit on els camarlencs voldran certificar la salvació tornant a jugar a casa. Els del Camarles en tindran prou amb la victòria que els segellaria a falta de quatre jornades per al final de lliga la seva permanència. Els de la Conca de Barberà, que es troben en zona de descens ara mateix, a un punt del Morell intentaran sumar per sortir-se’n d’aquesta situació agònica. El cert és que els dos conjunts ebrencs tenen feta molta part de feina per a continuar la temporada vinent a la categoria però cal apuntalar-ho. El partit es disputarà a partir de dos quarts de set de la tarda al municipal camarlenc amb arbitratge del col·legiat tarragoní David Aguilar Planas, amb David Tosas Aliaga i Pau González Montagut a les bandes.