IniciFutbol salaL'AES la Sénia evita el descens directe de Divisió d'Honor (2-6)

L’AES la Sénia evita el descens directe de Divisió d’Honor (2-6)

Amb la victòria davant la Sentiu d’aquest cap de setmana i la derrota de l’Amposta davant el Fraga, l’AES la Sénia s’assegurava evitar les places de descens directe a la primera divisió tarragonina. Ara tan sols li resta un sol punt en els dos partits que li resten per a consumar la permanència matemàtica i evitar caure a llocs de descens per compensació, els que marca el Vinyols amb el que compta amb el coeficient particular favorable després de les dues victòries davant els tarragonins aquesta temporada.

Ràpidament posaven fil a l’agulla amb dos gols en un minut que encaminava el duel després d’una contra molt ben elaborada per de Pau Garcia i que culminava el màxim realitzador de la categoria Jordi Garcia als set minuts de joc. Els lleidatans, que havien sortit amb les idees molt clares i dominaven territorialment van rebre acte seguit el segon gol (8′) mitjançant Ivan que els donava un còmode avantatge als ebrencs en enfilar el camí de vestidors al descans de la confrontació. A partir del 0-2 els intents locals per a retallar distàncies al marcador van resultar infructuosos davant el bon dispositiu defensiu visitant i un Sergio López incommensurable sota pals.

A la represa, el duel seguiria amb les mateixes directrius gaudint del control del joc els de la Terra Ferma i buscant sorprendre al contracop els del Montsià. Així va arribar l’acció del tercer gol senienc de nou obra de l’estilet Jordi Garcia als cinc minuts del segon temps. Pareixia sentenciat el duel, però més lluny de la realitat quan els lleidatans arriscaven amb el joc de cinc i retallarien el marcador situant-se a un gol de diferència a falta de sis minuts per arribar al final del duel quan Héctor, autor dels dos gols locals, li tornava a donar emoció a la confrontació. Seguia arriscant la Sentiu en busca del gol de la igualada, quan el porter Sergio es feia amb la pilota i a porta buida marcava de camp a camp i podia trencar la inèrcia que havia adquirit el matx (36′). Jordan, amb dos gols en un minut (37′ i 38′) aconseguia el triomf que els permet superar als de la Terra Ferma a la classificació i arrodonir una temporada més la continuïtat per tercera temporada consecutiva a la Divisió d’Honor.

Podeu clicar a la imatge per a veure la classificació del grup 3 de de la Divisió d’Honor catalana, després de disputar-se la vint-i-quatrena jornada de lliga:

La propera jornada:

En el partit que tancarà la penúltima jornada al grup tercer de Divisió d’Honor la Sénia pot certificar matemàticament la permanència a la categoria aquesta setmana. Per a que això passi tindrà que puntuar davant el Lleida Esportiu a partir de les 19 hores de la tarda (rival que s’hi juga l’ascens directe amb l’Huracans la Selva) o bé que el dissabte la tarda el Vinyols no guanyi a la Sentiu a partir de les 20 hores del vespre. En el cas que no sumin els tres punts els del Baix Camp, diumenge podrien iniciar el partit matemàticament salvats. Xiularan el partit la parella tarragonina formada per Abdellah Ahrouch Aabassi i Diego Fernando Sedano Patarroyo.