IniciFutbol2ª CatalanaEl Camarles cau davant el Riudoms amb un arbitratge calamitós

El Camarles cau davant el Riudoms amb un arbitratge calamitós

Era un dia especial. Les emocions estaven a flor de pell. I això es va deixar notar en un ambient enrarit… I hi va contribuir un arbitratge calamitós, a aquesta tensió que va acabar suposant la primera derrota al municipal Plà de Barra del Camarles, que només ha pogut sumar tres punts de nou disputats fins ara. No obstant això, el conjunt que dirigix Carlos Gilabert compta amb nou punts respecte a la zona de compromís, que marca precisament el Riudoms, rival que va donar la sorpresa de la jornada i que abandonava la cua del grup.

El partit va començar amb uns prolegòmens molt emotius, en record dels tres nois que ens van deixar la setmana passada en el tràgic accident de circulació que va acabar amb la vida dels joves jugadors del planter camarlenc, quan es desplaçaven a presenciar i a recolzar al quarta catalana que jugava al Pinell de Brai. Minut de silenci molt respectuós.

Un cop iniciat el partit, el joc va estar marcat pel vent que bufava durant la tarde al municipal camarlenc i la temor a cometre algun error que els costés car en la lluita per la permanència. No obstant això, després de tímides arribades a càrrec sobretot de Ferran (que va ser qui més ho va intentar), quan el juvenil Pedrito va desaprofitar un mà a mà amb el porter creuant massa la pilota al costat del pal dret de la porta visitant, quan tenia millor posicionat a Roger per a fer la rematada que entrava de segona línia. Tot i així va ser un primer temps amb un joc espés i amb escassetat d’ocasions. En una acció per banda dreta, els del Baix Ebre tindrien la segona oportunitat en una rematada de nou a càrrec de Pedrito des de la frontal que es perdia llepant la base del pal esquerre. En la primera que van arribar als dominis d’Aitor, els visitants es veien afavorits per la senyalització d’un penal completament innexistent. Fortuny caia a l’interior de l’àrea davant l’oposició d’Aliau, que no el tocava al jugador visitant. Aquest caia i l’àrbitre senyalava el punt fatídic davant les airades protestes dels jugadors locals. Arnau, que ajustava molt bé el llençament al costat del pal esquerre de la porta d’Aitor, que tot i endevinar la trajectòria de la pilota, era incapaç d’aturar la pilota que significava el 0-1 a falta de deu minuts per al descans.

A la represa els blau-grana van mirar de pressionar més a dalt, però l’arbitratge els va acabar desquiciant. En una pèrdua a tres quarts de camp, s’originaria l’acció del segon gol visitant. Llorenç li robava la cartera a Javi Martínez i muntava una contra en la qual li filtrava la passada cap a Nil que trencava el fora de joc i es presentava sol davant Aitor al que superava amb una rematada de rosca ajustada al costat del pal esquerre. Reacció immediata del Camarles que fruit de la senyalitació d’un córner per l’esquerra de l’atac, la pilota anava al primer pal on Rosales guanyava l’acció a dos defensors i amb l’empenya frontal la creuava al pal llarg i escurçava distàncies per al conjunt ebrenc. Restaven vint minuts per davant i hi havia esperança per a evitar la primera desfeta de la lligueta davant l’afició. Acte seguit, vindria la jugada més conflictiva de la tarde. Arran d’un servei de falta prolongat des de camp per Víctor Pujol, la pilota era pentinada amb el cap per Aleix i el defensor Llorenç a l’interior de la gran, interceptava clarament (com es pot veure al vídeo adjunt) amb les mans completament despegades del cos la trajectòria de la pilota. Una situació que advertia l’assistent que aixecava la banderola assenyalant la pena màxima, però que era desautoritzat per l’àrbitre que no va voler xiular res en absolut davant la indignació de l’equip i la parròquia local. Tot i quedar-se en inferioritat per la doble groga a Llorenç, la precipitació va fer-se amb el conjunt camarlenc que ja no gaudiria d’oportunitats per a reestablir l’empat. Derrota dura davant el darrer classificat, però que no fa perillar la continuïtat a la categoria, de moment.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 1:28:33 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

CF CAMARLES, 1
CD RIUDOMS, 2

CF Camarles: Aitor Arasa, Brian, Rosales, Víctor Pujol, Pedro (Javi Martínez, 56′), Ferran, Roger (David, 86′), Pedrito, Aliau (Dani Bel, 66′), Aleix, Comes.

CD Riudoms: Miky, Llorenç, Arnau, Fortuny (Gianluca, 89′), Roger, Frias (Jordi, 82′), Sedeño (Nil, 56′), Oriol (Hugo, 69′), Àngel (Pau, 56′), Adrian, Nico.

Àrbitre: Eduard Paris Encinas, amb Jamal Kennoudi i Jordi Blanch Calvet, de la delegació arbitral ebrenca. Targetes per a Aliau (28′), Víctor Pujol (74′), Rosales (82′) i Javi Martínez (89′) del CF Camarles i per a Llorenç (2) (75′), Frias (72′) i al delegat Ruben Ignacio Rodríguez (64′) del CD Riudoms.

Gols: 0-1, Arnau (p) (39′); 0-2, Nil (68′); 1-2, Rosales (70′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la tercera jornada al grup 6.1 de la fase de descens de segona catalana, clicant la imatge inferior: