IniciFutbol2ª CatalanaCorrectiu del Remolins-Bítem que l'enganxa a la salvació

Correctiu del Remolins-Bítem que l’enganxa a la salvació

Ja són deu les jornades que encadena el Remolins-Bítem sense conèixer la derrota, després d’haver golejat a un rival directe com el Vendrell al que ara tan sols té a tres punts de distància a la part baixa de la taula i a cinc de la zona de salvació que marquen el Vila-seca i el Móra la Nova amb 23 punts. Els darrers reforços sembla que estan portant estabilitat a l’equip, que tot i tenir-ho complicat, fa ser moderament optimistes de cara a les jornades que resten per tancar la temporada.

Era una autèntica final. Els de Josep Subirats saltaven al camp amb l’obligació de guanyar davant un rival que cas d’haver estat capaços de trencar-li la ratxa d’imtabilitat als de Bítem, hagués sortit de les places de descens directe. Arrancava bé el partit per als locals qui després d’un tret des de l’interior de l’àrea de Margalef refusat amb seguretat pel porter, generarien una falta comesa sobre Angel al balcó de l’àrea on després del servei del mateix Guillem Martínez, el rebot afavoria a Margalef que de forma acrobàtica anotava el primer gol del partit quan es duien 12 de minuts de joc. Un gol molt protestat pels vendrellencs en considerar que la posició del jugador local estava un pél avançada. No obstant, en una falta comesa pel conjunt ebrenc pràcticament al costat de l’àrea visitant, sorprenien amb un servei en llarg en el qual guanyaven bé l’esquena als defensors, que no havien replegat bé, i Adil assistia cap a Diego al que tan sols li calia posar la punta de la bota per a anotar el gol de l’empat, sis minuts després del gol local. Tot i la gerra d’aigua freda que suposava la igualada, els de Subi van seguir insistint i generant arribades molt clares fins al descans, però tenien la suficient definició com per a tornar a fer moure el marcador arribant-se amb la incertera de l’empat a un als vestidors.

El segon temps s’iniciava amb una claríssima ocasió per al conjunt visitant, després de la sortida d’un córner des de l’esquerra, que servien tancat al segon pal on la rematada del jugador visitant es perdia per sobre del travesser. Després d’aquest ensurt, recuperava el control el Remolins-Bítem i disposava el debutant Adri Alonso d’una gran oportunitat que s’estavellava a la part superior del travesser. Minuts més tard, una gran jugada personal de Guillem Martínez li permetia marxar de fins a tres rivals, internar-se a l’àrea i batre al porter amb una rematada seca al primer pal. A partir d’aquí monòleg ofensiu dels locals, que van perdonar, i deixaven obert el partit. I això, ho van aprofitar els dels Baix Penedés per a generar la jugada en què van perdonar l’empat. Una internada pel carril esquerre, la centraven cap al segon pal on Adil guanyava l’esquena i incomprensiblement l’estavellava al lateral de la xarxa quan ho tenia tot a favor per a marcar a falta de cinc minuts per al final. Del possible 2-2 es va pasar al 3-1 que trencava el partit. Des del servei de porteria, Reolid obria a la dreta des d’on filtraven una passada cap a Adri Alonso, que s’internava a l’àrea i superava amb una rematada ajustada al primer pal a Carlos. Amb el partit ja trencat, en el temps d’afegit, la jugada personal d’Anton dins l’àrea acabava amb la passada de la mort cap a Emili, que des del punt de penal afusellava el quart i la sentència.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 2:03:14 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

UE REMOLINS-BÍTEM, 4
CE EL VENDRELL, 1

UE Remolins-Bítem: Reolid, Vilarroya, Guillem Fábregas, Xexu, Brian, Mica (Emili, 77’), Viña (Miky, 67’), Margalef (Gerard Andreu, 86′), Àngel (Adri Alonso, 45′), Anton, Guillem Martínez (Víctor, 86’).

CE el Vendrell: Carlos, Àngel, Yeray, Pol, Diego (Akram, 81’), Paco (Anoar, 45’), Adil, Jorge (Ibra, 45’), Boronat (Corredor, 34’), Jesús, Eric Nin.

Àrbitre: Àlberto Puscasu, amb Marc Puiggrós Castelló i Pol Fortuny Garcia com a jutges assistents, del comitè tècnic arbitral lleidatà. Targetes per a Vilarroya (66’) dels locals i per als visitants Pol (3’), Boronat (13’) i Ibra (82’).

Gols: 1-0, Margalef (12’); 1-1, Diego (18’); 2-1, Guillem Martínez (54’); 3-1, Adri Alonso (88’); 4-1, Anoar (pp) (90’+2’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la tercera jornada al grup 6.2 de la fase de descens de segona catalana, clicant la imatge inferior: