IniciFutbol2ª CatalanaEl Camarles perd l’oportunitat de distanciar-se a l’Aube

El Camarles perd l’oportunitat de distanciar-se a l’Aube

El Jesús i Maria es recuperava de la derrota de la setmana passada a l’Ampolla i tornava a situar-se en tercera posició del grup, emparellat a punts amb el segon classificat el filial de la Pobla de Mafumet després d’aconseguir imposar-se al líder de la categoria, un Camarles que va fer mereixements durant la segona meitat per a com a mínim haver salvat l’empat.
L’efectivitat dels partidalencs els permetia situar-se amb un 3 a 0 als trenta-set minuts de partit. Un fet, que malgrat el gol de penal de Ferran al descompte de la primera meitat, seria determinant per a sumar tres punts molt valuosos.

Tindria una primera arribada el conjunt local, en una centrada des de banda dreta que Gallego no arribava a rematar ben dirigida dins dels tres pals. Tot i això, la igualtat de forces era la nota predominant, fins que Luisito en un desplaçament a l’esquena de Borràs, habilitava a Roger Solà que definia a la perfecció en una vaselina magistral sobre la sortida desesperada de Josué.

Aquí es trencava el partit i en qüestió d’un quart d’hora el duel quedava coll avall per als interessos dels de Lluís Fornés. En un desplaçament de porteria de Marc Masdeu, Gallego la pentinava enrera amb el cap i la pilota anava cap al punt de penal on entre Roger i Josué no s’entenien i la pilota quedava morta perquè Roger Solà fes el segon de la tarde. Ho intentava el Camarles en un servei de falta a la frontal de Borràs que tot i això no sorprenia el porter local. Però, després d’un avís en un servei de lliure directe de Gallego, arran d’un nou desplaçament des de línia defensiva li caia a Gallego a tres quarts de camp, que sense pensar-s’ho dos cops empalava una volea que agafava al porter visitant avançat i feia pujar el 3-0 al marcador. Un gol que semblava tancar el partit al primer temps. Arran d’un penal a l’afegit, decretat per unes mans de Gallego molt protestades pels de l’Aube, Ferran retallava distàncies a l’afegit del primer període.

Esperonats pel gol el Camarles sortia abocat a l’àrea rival disposant de diverses ocasions per a entrar al partit. No va ser així, tot i reclamar un clar penal a cada àrea: el comés per Manolo Abril sobre Ferran (en una jugada molt protestada pels visitants i on l’àrbitre no acabava castigant l’acció punible dins l’àrea tirant enrera la decisió d’aplicar l’avantatge) i a l’àrea visitant el d’Arnau Bertomeu sobre Amine, on no veia al jugador local que li venia per l’esquena i al moment de rebutjar la pilota des de l’interior de la frontal li guanyava l’acció i acabava impactant sobre el cos de l’atacant local, no senyalitzant absolutament res.

Sala de premsa:

Primera meitat molt resolutiva per part nostra” reconeixia Lluís Fornés el tècnic local que afegia que “donada la situació de la jornada, són tres punts que valen el seu pes en or per a natros. Sabíem que no ens podíem deixar sorprendre i vam donar molt poques concessions durant el primer temps i crec que vam saber controlar molt bé a homes com Ferran, Quim Cardona o Carles que els vam tenir controlats durant gairebé tots els primers quaranta-cinc minuts. Vam ser molt més eficaços a les àrees que no pas ells” reblava Fornés. “A la represa, sabíem que tindríem que replegar files i recular al nostre camp, que ens tocaria patir com així ha estat. Penso que hem fet un treball defensiu molt alt per a acabar tres punts vitals que ens apropen a l’objectiu” reblava l’entrenador del Jesús i Maria.

Per la seua part Carlos Gilabert, tècnic camarlenc, valorava el partit “penso que era un duel on teníem molt en joc tots dos, natros per a intentar mantenir el coixí de punts al capdamunt de la classificació i ells per a tornar a entrar dins dels llocs de promoció. Penso que va ser una confrontació on als primers vint minuts ells surten més intensos i ens guanyaven tots els duels. Fruit de dos indecisions ells les aprofitaven per a marcar-nos els dos primers gols. Tot i això, continuàvem generant opcions. Se’ns va quedar la cara de ximples, perquè en un partit que no ens elaboraven una acció combinada, en tres errors defensius nostres ens posàvem en un marcador clarament advers. Penso, que vam fer mèrits sobrats per a entrar al partit molt abans de l’acció del penal” comentava Gilabert que afegia que “crec que la segona part vam dominar de principi a fi, tots els aspectes del joc. Els vam sotmetre. Vam collar-los tota la segona part i no vam tenir la sort de cara a n’este partit com ho demostra l’acció del penal clamorós a Ferran, que encara no entenem com ens pita una falta anterior fora de l’àrea. Ara ens toca continuar treballant i intentar estar allí dalt el més possible” sentenciava l’entrenador camarlenc.

UD JESÚS I MARIA, 3
CF CAMARLES, 1

UD Jesús i Maria: Marc Masdeu, Luisito, Raimon, Manu Abril, Joab (Mihai, 67′), Àlex Pérez, Roger Solà (Robert, 67′), Ivan Bruno (Eric, 87′), Gallego (Brian, 67′).

CF Camarles: Josué, Dani Bel, Roger, Comes (Arnau Bertomeu, 76′), Borràs, Quim Cardona (Pedrito, 83′), Iulian (Pau Cardona, 45′), Johan, Ferran, Carles, Aleix Bertomeu.

Àrbitre: Adrian Paul Hritiuc assistit per David Anglés Garcia i Ismail el Aissati el Hafiani del comitè tècnic arbitral tarragoní. Targetes per a Raimon (54′), Joab (58′), Ivan Bruno (63′), Àlex Pérez (77′) i Salva Bes (89′) dels locals i Quim Cardona (72′), Carles (72′) i Borràs (80′) dels visitants.

Gols: 1-0, Roger Solà (18′); 2-0, Roger Solà (24′); 3-0, Gallego (37′); 3-1, Ferran (p) (45’+2′).

Podeu veure la classificació del grup sisè de la segona catalana després de disputar-se la vint-i-tresena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge inferior: