IniciFutbol salaEl FS Amposta trenca amb golejada la mala dinàmica dels darrers partits

El FS Amposta trenca amb golejada la mala dinàmica dels darrers partits

Després de les dos derrotes per la mínima encaixades a casa en les dos setmanes prèvies davant rivals directes el FS Amposta es va poder refer d’estes ensopegades, per a continuar mantenint intactes les opcions de disputar la lliga, separats a sis punts del líder Tàrrega i a tres tan sols de la segona plaça que dóna lloc a poder disputar la promoció d’ascens a tercera divisió nacional, el que suposaria un repte majúscul per a un equip que va assolir l’ascens de categoria a Divisió d’Honor esta mateixa temporada.

Els de Víctor Romero, molt mentalitzats de redreçar la dinàmica que els havia costat les dos derrotes davant els dos primers classificats, el Baró de Maials (2-3) i el Tàrrega (5-6), sortien amb una pressió molt avançada i amb un bloc molt cohesionat que els permetia recuperar moltes pilotes a camp contrari i generar transicions ràpides que els permetia generar perill davant les rodalies del porter local Josep que feia unes aturades espectaculars que evitaven que els ampostins es poguessin avançar als primers compassos. No obstant això, en una gran combinació de tot l’equip Jaume Salaet inaugurava el parcial a favor dels de la capital del Montsià als set minuts de joc. Fruit de la pressió asfixiant que imprimien els d’Amposta, una recuperació culminava amb el gol que ampliava les distàncies per als de Romero. Els locals se situaven amb cinc faltes aviat i fruit d’un llançament de doble penal arribava el tercer gol visitant quan faltaven cinc minuts per anar cap als vestidors. Els del Baix Camp arriscaven traient el porter-jugador el que restava de primera meitat, una situació que els de Romero sabien defensar a la perfecció i mantenien les distàncies al descans.

Tot i les absències de jugadors importants per a l’equip, els segons vint minuts tornaven a mostrar la superioritat ampostina fet que es consumava amb el quart gol obra del capità Carlitos als onze minuts de la represa i després d’haver gaudit d’infinitat d’opcions per haver ampliat la renda més aviat. Els locals, malgrat tot i tenir el partit molt coll amunt, tornaven a saltar a la pista amb el porter-jugador un fet que els permetia marcar el gol de l’honor mitjançant Octavi. No obstant això, ja no tindrien opcions de buscar aixecar el resultat advers, que tancaven els montsianencs mitjançant una acció culminada pel màxim realitzador ampostí Àlex Sabaté que tancava la sentència dels visitants.

CFS RIUDECANYES, 1
FS AMPOSTA, 5

CFS Riudecanyes: Josep, Arnau, Roca, Octavi, Jacob. També van jugar: Biel, Marc Rosich, Sergi, Dani, Albert Gombau (p.s.), Esteve, Nolla.

FS Amposta: Pere, Jordan, Jaume Salaet, Bayo, Jordi Salaet. També van jugar: Carlitos, Andreu, Eloi, Àlex Sabaté.

Àrbitre: Eloy Leon Torreblanca i Xavier Oros Farràs assistits per la jutge de taula Clàudia Gomis Duarte de la delegació arbitral de Barcelona. Targetes per a Nolla (2) (29′) i Albert Gombau (amb el partit finalitzat) dels locals i per a Eloi (29′) dels visitants.

Gols: 0-1, Jaume Salaet (7′); 0-2, Andreu (11′); 0-3, Eloi (15′); 0-4, Carlitos (31′); 1-4, Octavi (36′); 1-5, Àlex Sabaté (38′).

Podeu clicar a la imatge per a veure la classificació del grup tercer de la Divisió d’Honor Catalana, després de la divuitena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: