IniciFutbol2ª CatalanaEl Camarles trenca el partit a l'inici de la represa i es...

El Camarles trenca el partit a l’inici de la represa i es col·loca líder a falta d’una jornada

El Camarles amd dos gols a l’inici de la represa va poder trencar el partit amb el 4-1 que ajustava la Sénia al tram final, i prop va estar de l’empat al tram final amb una gran intervenció del porter Selu, però que li era insuficient per a poder evitar que els d’Alberto López donessin el ‘sorpaso’ i es situessin líders de grup a falta d’una jornada per acabar la temporada que intentaran defensar i rubricar a partir de les 19 de la tarda de dissabte en el darrer desplaçament de la lliga al camp del coer de la categoria, el Bonavista, que fins al moment no ha pogut puntuar dintre la lligueta de descens i ha consumat el descens de categoria cap a tercera catalana.

Ells ens van plantejar d’entrada una defensa amb un bloc mig baix, tapant les passades interiors nostres, tenint les línies molt juntes i ficant dificultats a la circulació de pilota nostra. No obstant això, crec que vam controlar molt bé el transcurs dels primers quaranta-cinc minuts i vam aconseguir generar arribades fins que al minut 28 aconseguiem trencar el dispositiu defensiu visitant en una bona acció d’estratègia que va rematar Mamadi. A partir d’aquí vam trobar més espais i arribava el segon gol d’Allan que ens ficava molt coll avall el partit” destacava el tècnic camarlenc que afegia que “semblava el partit del tot controlat però la Sénia en una jugada aïllada va aconseguir el gol que els enganxava al partit abans del descans en una acció culminada per Ivan Gasparín (42′)“.

A la represa els camarlencs sortien amb les intencions de resoldre el partit des del primer minut i això va permetre’ls en una de les primeres accions de perill del segon temps ampliar de nou l’avantate mitjançant Povero recollint una passada en diagonal que l’havilitava entrat sol pel segon pal i davant del porter va definir a la perfecció (46′). Fruit d’aquesta inèrcia Breyner marcava el quart que pràcticament sentenciava la confrontació passat el quart d’hora (58′). “Era un resultat que reflexava molt bé el que estava succeïnt sobre el terreny de joc, però en veure’ns completament superiors vam baixar la intensitat i amb els canvis que vam introduir va baixar una mica el ritme de joc i això ho van aprofitar ells en dos pilotes a l’esquena per a retallar les diferències i ajustar el partit al tram final” ens apuntava López. Jordi aprofitava per marcar el segon gol senienc (62′) i després Manu (78′) li donava emoció a la recta final i amb el 4-3 Selu evitava l’empat en una gran intervenció on desviava la rematada al pal i fora. “Crec que és un resultat enganyós pel que es va poder veure durant els primers seixanta minuts de joc, però el partit dura noranta minuts i no ens podem despistar perquè sinó qualsevol rival et passa per sobre“.

Podeu veure la classificació després de la penúltima jornada al grup de permanència 8.4 a segona catalana, clicant la imatge inferior: