IniciPoliesportiuEsgrimaLa selecció espanyola d'espasa, amb Guillem Martínez en dotzena posició a l'Europeu...

La selecció espanyola d’espasa, amb Guillem Martínez en dotzena posició a l’Europeu sub-23

La selecció espanyola masculina d’espasa, amb Guillem Martínez de la Sala Esgrima Amposta, juntament amb Gonzalo Mahamud (Sala Esgrima Burgos), Miguel Àngel Chuzón (El Cid Campeador de Burgos), i Javier Ivan Gormaz (Club Esgrima Pozuelo), va ocupar la dotzena posició per equips, sense poder superar l’obstacle de la selecció d’Ucraïna, amb derrota per 45-32, al Campionat d’Europa sub-23 disputat Tallin la capital d’Estònia. En la competició individual, Guillem Martínez va ocupar la cinquanta-quatrena posició, perdent en el quadre amb Marco Salm d’Estònia.

El tirador del club ampostí es va classificar en la seua poule, on va tenir com a rivals a Georgii Javakhishvili (Geòrgia); Gianpaolo Buzzachino (Itàlia); Daniel Popa (Romania); Vitaliy Svystil (Ucraïna); Levente Bartko (Hongria) i Benjamin Andrews (Gran Bretanya).

La medalla d’or va ser per al francés Lilian Nguefack, derrotant en la final al suís Gabriel Bonferroni.