IniciBàsquetEl Cantaires CB Tortosa no pot puntuar a la pista del líder

El Cantaires CB Tortosa no pot puntuar a la pista del líder

El Cantaires no va poder sorprendre el líder, sortint derrotat del pavelló Joana Balart per 63-53. L’equip tortosí va donar rèplica al CB Valls BNA, però va anar sempre a remolc del conjunt local, que des del 5-0 inicial, sempre va anar per davant al marcador.

El primer quart va ser molt igualat, però la transformació de 4 tirs lliures en l’últim minut, va permetre al conjunt local, aconseguir una renda de set punts. En el segon es va incrementar la diferència per part d’un equip vallenc, que va anotar la majoria dels seus punts, des de la línia del tir lliure, mentre els tortosins tenien bastants problemes per superar la defensa local, i tampoc hi havia gaire encert en els llançaments.

No va canviar gaire la situació després del descans, i al final del tercer quart el CB Valls, col·locava la màxima diferència favorable de 17 punts al marcador (54-37). No es van resignar els tortosins, i en l’últim quart, van millorar en defensa, per anotar-se l’únic dels quatre períodes del partit. Una reacció que va arribar massa tard, i tot i reduir diferències, ja no van tenir l’opció de poder remuntar.

CB VALLS BNA, 63 (37)
DAVIMA CANTAIRES CB TORTOSA, 53 (26)

CB Valls BNA: Piñol (2), Ollé (4), Menéndez (6), Ferraté (15), Todà (7) -cinc inicial- Cañellas (10), Raji (4), Tell (3), Verdún (2), Marqués (4), Santos (6).13 faltes personals. Dos triples. 15/21 tirs lliures.

Davima Cantaires CB Tortosa: Pau Martin (3), Arnau Pedret (6), Lluis Bel (8), Mora (5), Arnau Carles (4), cinc inicial, Mascarell, Luna (2), Montesó (9), Espinós (2), Salvadó (7) i Pruñonosa (7). 17 faltes personals. Sis triples. 5/9 tirs lliures.

Àrbitres: Alexandre Fuentes Sanci i Clara Aliana Von der Bee.

Parcials: 18-11; 19-15; 17-11; 9-16.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la vint-i-unena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: