IniciFutbol salaEl CFS Roquetes encadena dos victòries seguides golejant al coer

El CFS Roquetes encadena dos victòries seguides golejant al coer

Segona victòria consecutiva del CFS Roquetes, que ha pogut trencar la mala dinàmica per la qual travessava a la lliga i després d’aconseguir la setmana passada sorprendre al líder de la competició, el Valls (4-5) aquest dissabte es desfeia amb solvència del coer de la classificació, la Sentiu, al qual va poder golejar estrepitosament per 8 gols a 0. Ara els d’Edu Albiol, s’allunyen a disset punts de les places de descens directe i queden a tan sols un punt de distància del Reus i a tres del Maristes de Lleida, després de les derrotes dels reusencs a la pista del líder Solsona (6-2) i dels de la Terra Ferma a la pista del Ponent (5-3), en un duel directe per evitar les places de compensació on es troben immersos els roquetencs a hores d’ara.

Després de la balsàmica victòria de la setmana passada a la pista del líder, que els feia retrobar amb el triomf després de deu jornades consecutives en la qual no sumaven els tres punts i que els havia fet caure al fons de la classificació després d’un inici de temporada on s’havien col·locat fins i tot líders del grup tercer de la Divisió d’Honor, afrontaven la visita del coer amb la intenció d’encadenar dos triomfs consecutius per apropar-se a la zona intermitja de la taula abans de la darrera aturada de la competició que tindrà lloc d’aquí dos caps de setmana coincidint amb la celebració de la Setmana Santa. Tocava demostrar que la victòria al feu vallenc, havia marcat un punt d’inflexió i un reforç anímic dintre la plantilla roquetenca.

Un cop iniciat el partit i després d’uns minuts inicials d’impàs entre ambdós conjunts, els d’Edu Albiol es feien amb el domini territorial i es mostraven molt superiors als lleidatans. Sobretot arran d’un minut en el qual els del Baix Ebre, van aconseguir dos gols pràcticament consecutius mitjançant Michael (5′) i David Solé (6′) que encaminaven el triomf solvent dels de Roquetes. Es va poder recuperar una de les millors versions defensives de l’equip, amb un Raúl molt segur sota pals, que controlava els tímids intents visitants per tornar a enganxar-se al partit. Per contra, les ocasions es succeïen davant els dominis lleidatans aprofitant Pau Benito (14′) i Tahar (18′) per ampliar la renda favorable en tancar els primers vint minuts amb un 4-0 contundent.

Només sortir dels vestidors a la represa, abans del primer minut de joc, Joni tallava de socarrel qualsevol opció dels de la Terra Ferma per optar a retallar distàncies, amb el cinquè gol que ja posava molt coll avall la sentència per als d’Albiol. L’alegria i frescura en el joc i la verticalitat que tant els havia faltat en les jornades precedents, es recuperava i això els feia disfrutar en un partit plàcid que tancarien amb les dianes de Tahar (26′), Josep (32′) i Quique Forcadell al darrer minut de partit.

Sis punts consecutius que ara permeten afrontar el darrer partit abans de la darrera aturada de l’any, amb un reforç anímic important visitant la pista d’un conjunt com el Linyola B (que a la primera volta va caure golejat al camp dels roquetencs i visitava el terreny dels del Baix Ebre com a líder provisional) que s’ha desunflat i està a tan sols cinc punts dels de Roquetes a la classificació, després d’atravessar per un moment delicat de la temporada en el qual encadenen tres derrotes de forma consecutiva i dels darrers sis partits, tan sols han pogut sumar tres punts. Serà un partit per avaluar la reacció dels d’Edu Albiol que volen seguir progressant i sortir de les places de compensació.

CFS ROQUETES, 8
OC LA SENTIU, 0

CFS Roquetes: Raúl, Moha, Quique Forcadell, Josep, Tahar. També van jugar: Pau Benito, Joni, Elio (ps), David Solé, Marci, Dima (ps), Michael.

OC la Sentiu: Armengol, Gerard, Miquel, Trepat, Didac. També van jugar: Ferran (ps), Gené, Joel, Adam, Francesc.

Àrbitre: Marc Romero Fernández i Sergi Ruiz Amador de la delegació del Vallés Occidental. No van amonestar a cap jugador dels dos equips.

Gols: 1-0, Michael (5’); 2-0, David Solé (6’); 3-0, Pau Benito (14’), 4-0, Tahar (18’); 5-0, Joni (21’); 6-0, Tahar (26’); 7-0, Josep (32’); 8-0, Quique Forcadell (39′).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la dinovena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: