IniciBàsquetEl Cantaires finalitza la temporada amb una victòria a Reus

El Cantaires finalitza la temporada amb una victòria a Reus

El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa, va reaccionar després del descans, per imposar-se en un partit, que només resultava transcendent per als locals, ja que l’equip tortosí havia aconseguit la permanència de forma matemàtica en la passada jornada, i s’havia assegurat la consolidació al grup 1 de la Segona Catalana, categoria que estrenava aquesta temporada.

L’equip dirigit per Jordi Adell amb algunes baixes, va anar a remolc del marcador, que va registrar mínimes avantatges a favor del conjunt reusenc. Els locals amb l’encert en els llançaments de Sabalete, autor de 10 dels 19 punts del seu equip, van augmentar la renda al segon quart, arribant-se al descans amb una diferència de vuit punts per als jugadors locals.

A la segona es va produir una màxima diferència de 12 punts (41-29), al minut 4, però van reaccionar els jugadors del conjunt tortosí amb un parcial 0-9, per situar-se a tan sols 3 punts (41-38). Després de l’empat a 43, un triple de Sabalete, va permetre als reusencs finalitzar el tercer quart per davant.

Es va mantenir la igualtat en l’últim quart, fins que a quatre minuts per al final, dos tirs lliures de Pau Martin i vuit punts consecutius de Luna amb dos triples inclosos, van donar la màxima avantatge als tortosins de cinc punts (58-63). Els últims minuts van resultar molt emocionants i Luna amb la transformació de quatre tirs lliures va sentenciar.

L’equip tortosí finalitza la competició en octava posició, amb 35 punts, acumulant 11 victòries, 13 derrotes i un total de 1626 punts a favor i 1651 en contra, amb l’objectiu complit.

REUS PLOMS SALLE NEGRE, 64 (35)
DAVIMA CANTAIRES CB TORTOSA, 67 (27)

Reus Ploms Salle Negre: AleixSabalete (18), Marc Bertràn (2), Carlos Cano (7), Albert Jordà (2), Xavi Arbós (28) -cinc inicial- Enric Huguet (5), Oriol Tudela (2), Albert Castillero, Xavier Aguilar, Pau Rodríguez. 21 faltes personals. Sis triples. 2/9 tirs lliures.

Davima CB Cantaires Tortosa: Pau Martin (9), Arnau Pedret (2), Ruben Mascarell (2), Roger Pedret (9), Roger Pruñonosa (8) -cinc inicial- Wilmer Joná Luna (20), Josep Colomé (4), Arnau Carles (3), Arnau Espinós (6), Àlex Salvadó (4). 13 faltes personals. Sis triples. 15/25 tirs lliures.

Àrbitres: Xavier Marin Basora i Alejandro San Juan Marc.

Parcials: 16-13; 19-14; 11-16; 18-24.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la darrera jornada del campionat, clicant la imatge adjunta: